Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

10 Eylül 2010 Cuma

kondar referandum sonucu

Tarihi referanduma saatler kala 2007'deki milletvekili genel seçimlerinin sonuçlarını doğru tahmin eden KONDA Araştırma ve Danışmanlık Şirketi, vatandaşın son dört aydaki sandık eğilimini ortaya koyan çarpıcı bir anket yayınladı. 

Doğan Grubu'nun siparişiyle yaklaşık üç bin kişi arasında yapılan ankete göre Haziran ayında yüzde 53,3 olarak ortaya çıkan 'evet' oyları son düzlükte yüzde 56,8'e ulaştı. Haziran ayında yüzde 46,7 olarak belirlenen 'hayır' oyları ise Eylül ayında yüzde 43,2'ye geriledi. 

Tarhan Erdem'in yaptığı araştırmalara geleneksel olarak seçimlere üç gün kala Radikal gazetesinin manşetiyle kamuoyuna açıklanırdı.

Köşe yazarı Tarhan Erdem'in sahibi olduğu araştırma şirketi KONDA, 4- 5 Eylül tarihlerinde 38 ilin, 120 ilçesinde ve 154 köy ile mahallesinde, iki gün sonra yapılacak olan referandum ile ilgili bir kamuoyu yoklaması gerçekleştirdi.

2 bin 767 denekle gerçekleştirilen araştırma sonuçlarına göre, "evet" oyu vereceklerini açıklayanların oranı yüzde 56.8, "hayır" oyu vereceğini söyleyen seçmenlerin oranı ise yüzde 43.2 oldu.

Referandumu boykot edeceğini söyleyenlerin oranı ise yüzde 4.9.

Araştırma şirketinin, haziran ayından bu yana gerçekleştirdiği 4 farklı araştırma sonucuna göre de "evet" oyları artış kaydederken, "hayır" oylarında sürekli olarak bir düşüş gözlendi.

kullan

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Vatandaşlık maaşı fikrinin sahibi Haydar Baş''tır Anlaşılan Numan Kurtulmuş Erbakan''ın adil düzenini bırakıp, Haydar Baş''ı örnek almaya başladı. Hadi hayırlı olsun. Sonunda doğru yolu buldu. Numan sonunda kurtuldu :-) Adil Düzen kapitalizmin yeşile boyanmış şeklidir. Çünkü Serbest piyasa ekonomisini ve özelleştirmeyi savunur. Vatandaşlık maaşı fikrinin sahibi herkes biliyor ki, 2002 yılından beri Haydar Baş''tır. Milletin gözünün içine bakarak da kopya çekilmez ki? Bu sistem ancak Milli Ekonomi Modeli ile uygulanabilir.şimdi de sayın kılıçdaroğlu milli ekonomi modeli'nden alıntılar yapmaya başladı, çünkü millet nazarında başka da bir çözüm getiren olmadığı için prof. dr. haydar baş da basında ve tv'lerde gizlendiği için, artık bütün partiler kopyacılık yapmaya başladı, hatırlarsanız ev hanımların maaş, vatandaşlık maaşı ve asgari ücret gibi projeler halkın itibar gösterdiği projeler oldu ve bunalara sarınılmaya başlandı. tebrikler... ama bunu uygulayacak, matematiksel denklem bağımsız türkiye partisi tarafından yapılan yüzlerce program ve 7 uluslararası kongre ile dünya'ya ve türkiye'ye deklare edilmiştir.görmeyen göz, duymayan kulak, anlamayan beyin utansın !

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html