Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

13 Kasım 2009 Cuma

Saadet Partisi'nin erken seçim tarihi

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sünnetçioğlu, Kürt sorununun kardeşlik şuuru içinde çözülmesi gerektiğini belirterek, "Siyasi ve hukuki bir reform ve yeni bir anayasa şart." dedi. Sünnetçioğlu, 24 Ekim 2010'da erken seçim olacak şekilde çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

Partisinin Batman'da düzenlediği 20. Bölge Eğitim Semineri'ne; eski Adalet Bakanı Genel Başkan Yardımcısı Şevket Kazan, Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Sünnetçioğlu, Lütfü Esengül, Mücahit Yanılmaz ve Teoman Rıza Güneri de katıldı.

Programda konuşan Sünnetçioğlu, 'demokratik açılım' konusunda hükümeti eleştirti. Sünnetçioğlu, konunun siyasi rant ve risk kaygısı taşımadan ele alınması gerektiğini söyledi.

MHP ve CHP'nin yaklaşımını da eleştiren Sünnetçioğlu, "Bu konuda herkes düşüncesini açıkça söylemeli. Biz daha ilk baştan bu konudaki düşüncemizi asçıkça ifade ettik. Vatandaşın kendini özde vatandaş olarak kabul edeceği bir anayasa yapılmalı. İnsanlar mağdur olmuştur bunun için ekonomik ve sosyal telafi programları hazırlanmalı. Faili meçhuller envanteri çıkartılıp gerekirse devlet özür dilemeli." diye konuştu.

Sünnetçioğlu, 24 Ekim 2010'da erken seçim olacak şekilde çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

SP'nin Batman, Siirt, Şırnak ve Mardin il teşkilatları temsilcilerinin de katıldığı seminerde konuşan Şevket Kazan da, toplantının amacının Milli Görüş politikaları ve iktidarları döneminde yapılan hizmetleri anlatmak olduğunu dile getirdi.

Kazan, "Ekran başka, gerçek hayat başkadır. Başbakan ekrandan konuştuğunda her şeyi güllük gülistanlık gösteriyor; ancak halk ile konuştuğumuzda durum farklı kadınlar tencerelerde aş yerine dert kaynatıyor." şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html