Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

16 Nisan 2009 Perşembe

etö 32 kişi soruşturmada

Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları süren şüpheliler, saat 21.00 sıralarında çevik kuvvet otobüsleri ile Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Tek tek araçlardan indirilerek Adli Tıp Kurumu'na alınan şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra tekrar çevik kuvvet otobüslerine bindirildi. Gözaltında tutulan akademisyenler ise ayrı bir polis minibüs ile Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Bu kişilerin yapılacak kontrollerinin ardından emniyete geri götürülmesi bekleniyor.

Kontrole getirilen şüphelilerin görüntülenmemesi için polisin yoğun güvenlik önlemleri aldığı gözlendi. Şüphelileri taşıyan araçlar Adli Tıp Kurumu'nun girişine kadar yanaştırıldı. Buradaki işlemlerinin ardından şüpheliler, sorgularına devam edilmek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne geri götürüldü.

Soruşturmanın 12. dalgası olarak nitelendirilen ve ağırlıklı olarak akademisyenlere yönelik yapılan operasyonlarda 39 kişi gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilen bu kişilerden 8'i serbest bırakılırken, 31 kişinin emniyetteki sorgusuna devam ediliyor.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html