Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

13 Haziran 2009 Cumartesi

Celalettin Cerrah'tan valilik açıklaması

Atatürk Havalimanı'nda görevliler tarafından karşılanan çiçeği burnunda Vali Cerrah, vali olarak atanmasını devlet büyüklerinin takdiri olarak değerlendirdi. Tek üzüntüsünün uzun yıllar görev yaptığı emniyet teşkilatından ayrılmak olduğunu anlatan Cerrah, bu atamadan dolayı mutlu olduğunu ve onur duyduğunu söyledi.

Celalettin Cerrah, Atatürk Havalimanı'nda çok sayıda gazeteci ve emniyet müdürü tarafından karşılandı. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Cerrah, Osmaniye Valiliği görevine atanmasını "devlet büyükleri böyle bir takdirde bulunmuşlar" sözleriyle değerlendirdi. Makamların gelip geçici olduğunu anlatan Cerrah, Osmaniye Valiliği görevine atanmasının tenzil-i rütbe olup olmadığı yönündeki soruya, "Valilik tenzil-i rütbe değildir" şeklinde cevapladı.

İstanbul'da asayiş olayları başta olmak üzere emniyet ile ilgili çok sayıda önemli gelişmeye imza attıklarını belirten Cerrah, güvenlik ve asayiş konularında önemli mesafe aldıklarını anlattı. Münevver karabulut cinayetini hatırlatan gazetecilerin sorusun da cevaplayan Cerrah, konu ile ilgili değerlendirmede bulunmak istemediğini, İçişleri Bakanlığı ve emniyet görevlilerinin konu üzerinde çalıştıklarını kaydetti. Cerrah, "arkadaşlarımız faili yakalayacaklardır" dedi.

Tek üzüntüsünün uzun yıllar görev yaptığı emniyet camiasından ayrılmak olduğunun altını çizen Cerrah, "güzel bir İstanbul bıraktığına inanıyor musunuz" sorusuna, "bunun takdirini size bırakıyorum" diyerek cevap verdi. Cerrah, "yerinize kim gelecek" şeklindeki soruya ise, "Hiç bilmiyorum" şeklinde cevap verdi.

Havalimanında çok sayıda emniyet müdürü ve emniyet personeli tarafından karşılanan Cerrah, karşılamaya herkes ile tek tek tokalaştı.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html