Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

20 Haziran 2009 Cumartesi

Medya 'karargahtan' mı yönetiliyor!

Taraf Gazetesi'nin “AKPyi ve Gülen'i Bitirme” manşeti ortalığı sarsarken depremin merkezinde Ankara var..

İktidar Partisi AKP, suç duyurusuyla olayın resmen tarafı olurken, ipin diğer ucunda Genelkurmay ve medya var!

Ankara Kulisleri ise Habertürk'ün bugünkü manşetini ve Genelkurmay 2. Başkanı Org. Hasan Iğsız ile Ankara Temsilcileri arasındaki top secret randevuları konuşuyor.

Habertürk'ün bugünkü “belge sahte” manşetinin bu ziyaret sonrası yazıldığı iddia edilirken, en ilginç gelişme Sabah Gazetesi'nde yaşandı.

Türkiye'yi sallayan olaya uzaktan bakmayı tercih eden Sabah Gazetesi'nin Ankara Temsilcisi Okan Müderrisoğlu dün akşam üstü Org. Hasan Iğsız tarafından karargaha çağrıldı ve bilgilendirildi. Baş başa bu tip bilgilendirmelerin Muharrem Sarıkaya, Enis Berberoğlu, Murat Yetkin gibi isimlere de yapıldığı kulislerde konuşuluyor.

Soruşturması süren “İrticayla Mücadele Eylem Planı” üzerine bilgilendirme yapıldığı öğrenilen baş başa görüşmelerden çıkan temsilcilerin kalemlerinin yönünün değiştiği de kulislere yansımış durumda.

Bugün ilk etki Habertürk Gazetesi'nde görülürken yarından itibaren Sabah, Hürriyet, Radikal ve Vatan gibi gazetelerde etkinin dozunun artarak süreceği belirtiliyor. kullan

Bu kurumların içinde kuşkusuz en ilginç olanı Sabah Gazetesi Erdoğan'a “yakın” olduğu “yandaş” sıfatıyla nitelenerek ifade edilen Sabah Gazetesi'nin yönetimiyle Erdoğan'ın arasının bu gibi temaslar nedeniyle açık olduğu iddia ediliyordu.

Okan Müderrisoğlu ve Erdal Şafak geçtiğimiz aylarda Genelkurmay Başkanı Org. Başbuğ'yla da baş başa görüşmüşler ve daha sonra Sabah'ın yayın çizgisinde önemli değişiklikler olmuştu.

Hatta Erdoğan'ın geçtiğimiz hafta katıldığı ATV'deki canlı yayın öncesinde ve sonrasında sadece Mehmet Barlas'la ilgilendiği, Okan Müderrisoğlu'nun yüzüne bile bakmadığı da Ankara'da medya kulislerinde konuşulanlar arasında…

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html