Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

22 Ağustos 2010 Pazar

referanduma evet

Gündoğdu, Memur-Sen Afyonkarahisar İl Temsilciliği tarafından Garden Kale Otel'de verilen iftar yemeğine katıldı. Burada birkonuşma yapan Gündoğdu, referandumda'evet' denilmesi için Memur-Sen'insorumluğunun çok fazla olduğunu kaydetti. Gündoğdu, Memur-Sen'in 'hayır' demeye hakkı olmadığını belirterek, bu yüzden 'evet' demek zorunda olduklarını ifade etti.
Gündoğdu, şunları kaydetti:
''Böyle bir sorumluluğumuz var. Dün toplu sözleşme istiyorduk, şimdi toplu sözleşme hakkımız pakette. Dün yargı reformuna ihtiyacımız vardı, 367 dayatması ile 411 milletvekilinin başörtülü kızların üniversitede serbestçe yapılsın dediği kararı 7 yargıcın yok sayması bu ülkenin demokratik devlet değil, yargıçlar devleti olduğunu göstermektedir. Açık söylüyorum. Başörtüsü gibi evrensel olgumuzun gereği doğuştan gelen haklar yasa ile anayasa ile serbest kılınamaz yasa ile anayasa ile yasaklanamaz hiçbir yargıcın da bunu yasaklamaya gücü yetmez.''
Gündoğdu, anayasa paketinin 'darbecilerle hesaplaşmayı' beraberinde getirdiği ve 'darbecileri koruyan' geçici 15. maddeyi anayasadan çıkarttığını hatırlatarak, ''Milletin bu zamana kadar yapmış olduğu en güzel  bu olacaktır. Referandumda evet denmesi ile 72 milyonu kucaklayacak öteki oluşturmayacak milletin anayasasını oluşturmak üzere evet ufkudur ki, Memur-Sen ailesine düşen en önemli görev de budur'' dedi.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html