Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

2 Mart 2009 Pazartesi

AK PARTİ ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BİLİCİ: "İDDİA EDİYORUM GÖREV SÜREMDE BAMBAŞKA BİR ADANA ORTAYA ÇIKARACAĞIM" ADANA /

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Bilici, "İddia ediyorum görev süremde bambaşka bir Adana ortaya çıkaracağım" dedi.
Seçim çalışmalarını sürdüren Bilici, Barış, Aydınlar ve Fevzipaşa Mahallesi’nden 4 bin kişinin katıldığı miting şeklinde geçen toplantıda yaptığı konuşmada, seçildikleri takdirde tüm Adanalıları kucaklayacaklarını belirterek,”Özellikle Adana 20 yıldır iyi yönetilmiyor. Adana’da işsizlik had safhada olmasına rağmen, gelen yatırımcıların önü açılmıyor ve kaçırılıyor. Biz yatırımcılara kucak açacağız. Çünkü Adana’ya yapılacak her yatırım insanlara iş imkanları sağlayacak. İddia ediyorum görev süremde bambaşka bir Adana ortaya çıkaracağım. Sizlerin desteğiyle de bunları başaracağıma inanıyorum.” diye konuştu.
Bu arada, Solaklı ve Doğankent’te kendisi için açılan seçim bürolarında konuşan Mehmet Ali Bilici, geçmişte Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden yeterince pay alamayan bu beldelerin de hizmetlerden en iyi şekilde yararlanacakları sözünü verdi. Bilici, ”Gerçekten görüyorum ki, Solaklı ve Doğankent ihmal edilmiş. Yüreğir Belediye Başkan adayımız Mahmut Çelikcan ile birlikte uyum içinde çalışarak hizmete buralardan başlayacağız. Destek sizden, hizmet bizden” dedi.
Yüreğir Şanlıurfalılar Derneği tarafından Yunus Emre Mahallesi’nde düzenlenen ve yine miting havasında geçen toplantıda konuşan Bilici, şunları söyledi:
”Bir ekmek organizasyonunu yapamadılar. Sizler sabahın erken saatlerinden itibaren kuyruk çilesi ile ekmek alabiliyorsunuz. Söz veriyorum göreve geldikten sonra 100 gün içinde bu sorunu ortadan kaldıracağım. 12 saat boyunca ekmek dağıtımı yapılacak. Kuyruk çileniz olmayacak. Ayrıca suyu oldukça pahalı içiyoruz. Su da kaçakları önleyerek, su fiyatlarını aşağıya çekeceğiz. Ulaşım daha konforlu otobüslerle sağlanacak. Bizler sizlere hizmet için varız. İnşallah 29 Mart’ta sizlerin vereceği oylarla AK Parti’nin sosyal belediyeciliği ile tanışacaksınız.”

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html