Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

3 Mart 2009 Salı

BAŞKAN BAŞER'DEN SİNEVİZYONLU EV TOPLANTILARI YOZGAT / YOZGAT MERKEZ

AK Parti Yozgat Belediye Başkan adayı ve mevcut başkan Yusuf Başer, seçim çalışmalarını sürdürürken, 5 yıllık dönemde yaptığı çalışmaları sinevizyon gösterileriyle vatandaşlara tanıtıyor.
AK Parti Yozgat Belediye Başkan adayı Yusuf Başer, beraberindeki AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ ve belediye meclis üye adaylarıyla birlikte ev toplantıları düzenleyerek, geçtiğimiz 5 yıllık dönemde yaptığı çalışmaları ve önümüzdeki dönem için hazırladığı projeler hakkında bilgi vererek, seçmenlerden destek istiyor. 5 yılık belediye başkanlığı dönemindeki çalışmaları tek tek sinevizyon gösterileriyle halka tanıtan Başer, "Yozgat'ta hizmetler, AK Parti döneminde katlayarak artmıştır. Yıllardır bekleyen Abide İş Hanı işlerlik kazanmış, biyolojik arıtma tesisi tamamlanarak hizmete açılmıştır. Şehrimizin yağmur suyu projesi uygulanmış, vatandaşlarımız su baskınlarından kurtulmuştur. Her mahalleye ve uygun alanlara park yapılmış, çocuklarımız parklarda rahatça oyunlarını oynamaktadır. AK Parti ile şehrimizde taş devri bitmiş, asfalt devri başlamıştır. İnşallah önümüzdeki dönem tüm cadde ve sokaklarımız asfalt olacaktır. Yeşil alanlarımız bizim dönemimizde 10 katlamıştır" dedi.
Yozgat Belediyesi'nin hiçbir zaman satan değil, yapan belediye olduğunu belirten Başer, "Biz arsa sattık, ama belediyemize iş yeri kazandırdık. Böylece sattığımız arsaların değer 3'e, 4'e katlamıştır. Önümüzdeki dönemde yeni projelerimizle şehrimizi daha modern bir hale getireceğiz" dedi.
Daha sonra konuşan AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ ise, Yozgat'ın AK Parti iktidarı ile hizmet almaya başladığını belirterek, "Öncelikle 24 Şubat'ta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamada gösterdiğiniz sevgi ve o kar altındaki özverili bekleyişinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Başbakanımızın sizlere teşekkürlerini ve selamını iletiyorum. Yozgat'ın girişinden çıkışına AK Parti'nin mühürleri vardır. Biyolojik arıtma tesisi, TOKİ, adliye sarayı, emniyet sarayı, köprülü kavşak, rehabilitasyon merkezi AK Parti ile gelmiştir. Önümüzdeki dönemde bu çalışmaların daha hızlı bir şekilde yürütülmesi için sizden tekrar destek istiyoruz" şeklinde konuştu

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html