Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

1 Mart 2009 Pazar

AK PARTİ CEYLANPINAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ERGÜN'DEN GENÇLERE İŞ SÖZÜ ŞANLIURFA / CEYLANPINAR

AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Hasan Ergün, seçim bürosu önünde toplanan seçmenlerinin önünde gençlere iş sözü verdi.
Ergün, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan AK Parti seçim bürosunda seçmenlerine seslendi. İlçenin en büyük sorunları arasında yer alan işsizlik sorununa çözüm bulacağını söyleyen Ergün, gençlere de iş sözü verdi.
Belediye başkanı olduğunda ilçenin en büyük işsizlik sorununa çözüm bulacağını kaydeden Ergün, "Allah'ın izniyle ve sizlerin desteğiyle yerel yönetimde iktidara geldiğimiz zaman işsizliği ortadan kaldıracak projeler hazırlanmıştır. Fakat hazırlamış olduğumuz projeleri hayata geçirebilmemiz için saygı değer Ceylanpınar halkının desteklerine ihtiyaç duymaktayız. Bu projeler sadece iktidar partisinin gücüyle ve sizlerin desteğiyle mümkün olacaktır. 2009 yılı içerisinde Ceylanpınar TİGEM işletmelerine 3 bin
671 işçi istihdam edilecektir. İşsiz gençlerimizin bu nimetten faydalanabilmeleri için 29 Mart 2009 günü oylarını AK Parti'ye vermeleri gerekmektedir. TİGEM'de çalışmak isteyen gençlerimizin kimlik fotokopilerini şahsıma getirmeleri gerekmektedir. Gençlerimizin bu konuda kafalarında oluşabilecek en ufak bir takıntı varsa yanıma gelerek konu ile detaylı bilgi alabilirler. Şimdiden TİGEM'e işçi alımı konusu Ceylanpınar halkına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim" dedi.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html