Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

2 Mart 2009 Pazartesi

AK PARTİ'NİN KADIKÖY ADAYI HALKLA BULUŞTU BALIKESİR / EDREMİT/BALIKESİR

4 bin 500 nüfuslu beldenin girişinde yer alan seçim bürosunın açılışında izdiham yaşandı. Açılışa yaklaşık bir kişi katıldı. Geçen haftaya kadar AK Parti'nin Kadıköy Belediye Başkan adayı olarak gösterilen ve başka bir siyasi partide üyelik kaydı görüldüğü iddiası ile adaylığı sonlanan Hasan Bodur, "Hasan Bodur gitti, Hasan Özel geldi. Hiçbir şey değişmedi, sadece soyadlar değişti. Hasan arkadaşımla ve parti teşkilatımla aramda kesinlikle bir kırgınlık söz konusu değil. Kadıköy halkının kazanması için mücadelemize devam ediyoruz. Beldemizde 15 yıldır bir ambulansımız bile olmadı. Bundan başka bir şey söylemeye bile gerek duymuyorum. Yapılan hizmet ortadadır. AK Parti'nin çatısı altında, adayımız Hasan Özel ve ekibinin beldemizde çok şeyi değiştireceğine inanıyorum" dedi.
Bodur, Hasan Özel'in elini tutarak, belde halkına ve basın mensuplarına beraberlik pozu verdi.
Bodur'un ardından konuşan yeni belediye başkan adayı Hasan Özel ise, AK belediyeciliği Kadıköy halkı ile tanıştırmanın zamanı geldiğini vurguladı. Özel, "Hastanenin yerini sattılar. Belediyemizin hizmet anlayışı satmaya dayalı gibi görünüyor. Bizler, satmak için değil, almak için geliyoruz. Bizler oturmak için değil, çalışmak için geliyoruz. Edremit semt pazarına Kadıköylülerin çarşamba günleri kolay gidip gelmesi için Edremit Belediyesi otobüs tahsis etti. Bizim ulaşım sorunumuz bile bir skandal niteliğindedir. Bunların becerisi işte bu kadardır. 29 Mart'a az kaldı. Halkımız doğru kararı 29 Mart günü verecek ve 29 Mart akşamı Kadıköy'de bir tarih yazılacaktır. Burada 15 yıl önce hiçbir şey yoktu diyorlar. Hepimizden aile başına 30'ar lira alt yapı parası alınmadı mı? Bizde satma yok, alma var" dedi.
Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey ise, Kadıköy'ün Ak Parti ile değişime ve gelişime şahit olacağını söyleyip, tüm adaylara başarılar diledi. Konuşmaların ardından meclis üyeleri tanıtıldı.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html