Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

2 Mart 2009 Pazartesi

ORHANELİ'DE AK PARTİ'DEN MİTİNG GİBİ SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI BURSA / ORHANELİ

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde Ak Parti'nin seçim bürosu coşkulu bir törenle açıldı.
Ak Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik'in de katıldığı seçim bürosunun açılışı miting havasında gerçekleşti. Açılışın ardından kalabalık bir halk topluluğuyla yapılan yürüyüş gövde gösterisine dönüştü. Açılışta konuşan Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, görev yaptığı beş yılda "Orhaneli'nin zaman kaybetmeye zamanı yok" felsefesiyle hareket ettiklerini, yaptıkları çalışmalar ile ilçenin sadece görüntüsünü değil, vizyonunu ve bakış açısını değiştirdiklerini, Orhaneli yatırım yapılması için gittikleri hiçbir kapıdan şimdiye kadar elleri boş dönmediklerini söylei. Tatlıoğlu, gerek Bursa, gerekse Ankara nezdinde her hizmette büyük destek gördüklerini, yatırımların rekor denebilecek bir sürede halkın hizmetine girdiğini, yıllar önce hayali bile kurulamayan yaya üst geçitlerini bir haftada bitirdiklerini kaydetti. Tatlığoğlu, "Sayın Başbakanımızdan en sade üyemize kadar biz efendi değil, hizmet eriyiz. Bu düsturla halkımızın karşısına çıkıyoruz. Halkımızda her gün bize destek veriyor. 29 Martta halkımız kendini oyalayanlarla hizmeti ayağına kadar getirenleri ayıracaktır" dedi.
Milletvekili Canan Candemir Çelik ise, "Biz Ak Parti olarak gücümüzü milletten aldık, hiçbir antidemokratik uygulama ve baskıya boyun eğmedik" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Çelik, Belediye Başkan Tatlıoğlu ve İlçe Başkanı Cemil Demir seçim bürosunun kurdelesini birlikte kestiler. Seçim bürosunda vatandaşlarla sohbet eden Candemir Celik, halkın taleplerini dinledi. Açılışın ardından Zafer Caddesinden yürüyerek, diğer seçim bürosuna giden heyete kalabalık bir halk topluluğu eşlik etti. Seçim bürosunda bu kez hanımlarla bir araya gelen Çelik, kadınları dinledi. Seçim bürosunda yaşanan izdihamda boy aynası kırılınca Çelik, "Bu kalabalığı görüp nazar değirdiler" diye yorumda bulundu.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html