Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

2 Mart 2009 Pazartesi

BAŞKAN KAYA HALKLA İÇ İÇE İZMİR / ALİAĞA

Aliağa Belediye Başkanı ve AK Parti Aliağa Belediye Başkan adayı Tansu Kaya, seçim ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor. Aliağalılarla sürekli bir araya gelen Başkan Kaya, ilçede çıktığı seçim gezilerinde halkın yoğun sevgi gösterileri ile karşılanıyor. Vatandaşlarla birebir ilgilenen Başkan Kaya, belediye hizmetlerinden memnuniyet derecesini sorduğu hemşerilerinden tam not alıyor.
"5 YILA 25 YILLIK HİZMET SIĞDIRDIK"
Seçim gezilerinde vatandaşların istek ve beklentilerini de soran Başkan Kaya, karşılaştığı olumsuzlukları not aldırıp, çözüm üretmeye çalışıyor. Görev süresi içinde Aliağa'nın büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadığını dile getiren Başkan Kaya, 29 Mart 2009'da yapılacak olan yerel seçimlerde de vatandaşların kendisinin yanında olduğunu görmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade ediyor.
Aliağa'da görev süreleri olan beş yıllık hizmet süresi içinde geçmişin 25 yılına eşit hizmet yaptıklarına dikkat çeken Başkan Kaya, "Biz geçen seçim döneminde seçim beyannamemize 41 madde koymuştuk. Hamdolsun verdiğimiz sözlerin hepsini tuttuk. Şimdi ise hazırladığımız seçim beyannamemizde çok daha fazlası yer alıyor. 5 yılda 25 yıllık hizmet yaptık. Şimdi bir beş yılda daha 35 yıllık hizmet yapmak için göreve talibiz" dedi.
"HEDEFLERİMİZ ÇOK BÜYÜK"
Aliağa için yeni dönemde yapmayı planladıkları çalışmaların il belediyelerinde dahi yapılmaya cesaret edilemeyecek büyüklükte olduğuna dikkat çeken Başkan Kaya, "Biz bu güne kadar sizlerin başını öne eğdirmedik, bundan sonrada eğdirmeyeceğimizden şüpheniz olmasın. Hiçbir şaibeli işin içinde yer almadık. Onun için sizin karşınıza geçip gözünüzün içine bakarak bu kadar rahat konuşabiliyoruz" diye konuştu.
Başkan Kaya'ya hafta sonu seçim gezileri sırasında AK Parti İlçe Genel Sekreteri Şule Akman Yıldırım ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Yavuz Mete ve Hamdi Erdem eşlik etti.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html