Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

1 Mart 2009 Pazar

ALTINOLUK'TA AK PARTİ COŞKUSU BALIKESİR / BALIKESİR MERKEZ

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Altınoluk beldesindeki seçim bürosu, halkın yoğun sevgi gösterileri altında törenle hizmete açıldı.
Beldenin Cumhuriyet Meydanı'nda hazırlanan seçim çalışma bürosu, milletvekilleri ve partililerin katılımlarıyla coşku içinde hizmete açıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve Balıkesir Milletvekili İsmail Özgün, Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Adil Çelik, AK Parti Edremit Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Yunus Bozbey, çevre ilçe ve beldelerin belediye başkan adayları ile yüzlerce partilinin katıldığı açılış töreni şölen havasında gerçekleşti. Zeytinli seçim bürosunun ardından Altınoluk'a gelen milletvekilleri, AK Parti Altınoluk Belediye Başkan adayı Mesut Turhan tarafından karşılandı. Ayrıca, yaklaşık 500 AK Partili belde sakini de ellerindeki Türk balrakları ve AK Parti bayrakları ile cadde ve sokaklara dökülerek milletvekillerinin beldelerine gelişini kutladı. Alkış yağmuru altında ve sloganlar eşliğinde araçlarından inen protokol mensupları, vakit kaybetmeden seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.
Daha sonra halka hitaben konuşma yapan AK Parti Altınoluk Belediye Başkan adayı Mesut Turhan, Altınoluk'un geri kalmışlıklarını ak belediyecilik ile ortadan kaldıracaklarını söyleyerek halkın desteğini istedi. Turhan, "Altınoluk, ülkemizin oksijen kaynağı bir cennet parçasıdır. Beldemizin sorunlarını iyi biliyoruz. Tüm sıkıntıların refaha kavuşmasına az bir zaman kaldı. İnşallah sizlerin desteği ile, gönül gönüle vererek Altınoluk Belediyemizi ak belediyeciğe büründüreceğiz. Güçlü, çalışkan, azimli ve üretken kişilerden oluşan belediye meclis üyesi kadromuzla oylarınıza talibiz" dedi.
Mesut Turhan'ın ardından sırasıyla söz alan milletvekilleri Ahmet Edip Uğur ve İsmail Özgün, AK Parti'nin yeniden iktidara gelmesine az bir zaman kaldığını ifade ederek, Altınoluk halkının da 29 Mart gününe kadar iyi düşünmesi gerektiğini söyledi.
Son olarak kürsüye gelen Milletvekili Cemal Öztaylan ise, Edremit Körfezi'ndeki kalelerin toz duman olmasına az kaldığını söyleyerek, "Yıllardır Edremit Körfezi'nde yosun tutmuş kaleler, hizmet adı altında bir takım çalışmalarını sürdürmektelerdi. Altınoluk ve bir çok beldemizde AK Parti'nin gücünü bizzat gördüm. Halkımız seçimini yapmış. Artık insanlar neyin ne olduğunu, kimin nasıl bir kişilikte olduğunu çok iyi biliyor. Edremit'teki kaleler 29 mart yerel seçimlerinin sabahı toz duman olacak ve ak sayfalar açılacaktır. Ak belediyecilik Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Edremit Körfezi'nde de yıldız gibi parlayacaktır. Dönen siyasi oyunlar, çevirilen ertrikalar, kafa karıştırma politikaları hiç bir işe yaramayacaktır. Zaten görüyorsunuz ki, bir çok başkan farklı iddialar ile cezaevlerindedir. Doğrucu, dürüst, çalışkan, özel hayatında da başarılı, kariyer sahibi, kişilikli insanlar AK Parti çatısı altında Belediye Başkanlıklarına talipler. Onlara destek olun, onlarla gönül gönüle olun, göreceksiniz ki, siz kazanacaksınız" diye konuştu.
Konuşmaları dinleyen genç yaşlı yüzlerce kişi, zaman zaman konuşmacıların sözlerini keserek alkış tuttu ve aday Mesut Turhan lehine sloganlar attı. Törene katılan 3 yaşındaki küçük bir çocuk ile 80 yaşındaki Altınoluk'un en yaşlı AK Parti üyesi Ahmet Kara'nın, ellerindeki parti bayraklarını coşkuyla sallaması tüm katılımcıların dikkatini topladı.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html