Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

2 Mart 2009 Pazartesi

AK Partili vekilin durumu ciddi

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ayşe Akbaş, geçirdiği trafik kazası sonucu rahatsızlığının ciddi boyutlara ulaşması sebebiyle, çok istediği halde seçim çalışmalarına katılamayacağını açıkladı.
02 Mart 2009 20:25

Bunu bir basın açıklamasıyla kamuoyuna duyuran bayan vekil Akbaş, kararın doktorlarının koyduğu seyahat yasağı sebebiyle alındığını bildirdi.

Milletvekili Ayşe Akbaş'ın, Kurban Bayramı öncesi, Ankara Söğütözü'nde geçirdiği trafik kazasında oluşan travma sonucu sağ köprücük kemiğine bağlı komplikasyonun devam ettiği öğrenildi.

Sağ kolunu kullanamayan Ayşe Akbaş, profesörler ve uzman doktorlardan oluşan heyetin verdiği tedavi programına rağmen müspet bir gelişme kaydedilemediğini bildirdi. Konuyla ilgili yazılı bir baçın açıklaması yapan AK Parti Balıkesir Milletvekili Ayşe Akbaş, "TOS ( Torasik Outlet Sendromu ) denilen ve çok nadir görülen bir rahatsızlık nedeniyle zaman zaman TBMM Genel Kurul ve üyesi bulunduğum KİT Komisyonu çalışmalarına katılamamaktayım. Yaklaşan yerel seçimler için AK Partimizin başarısı adına zaruri olan seçim çalışmalarına partimizin bir ferdi olarak tüm gönlümle katılmayı arzulamama rağmen sağlık heyetinin seyahat yasağı ve kesin istirahat talimatı nedeniyle katılamıyorum" diyerek üzüntüsünü ifade etti.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html