Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

3 Mart 2009 Salı

AK PARTİ YILDIRIM BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖZGEN KESKİN YENİ DÖNEMDE BURSA'NIN MERKEZ 7 İLÇESİNE BEŞ YILDIZLI KADIN LOKALLER YAPILACAĞINI SÖYLEDİ BURSA /

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgen Keskin esnaf kadınlarla bir araya geldi. Kadınlara çok değer verdiklerinin ifade eden Özgen Keskin, "Çünkü toplumumuzun yüzde 50'sinden fazlası hanımefendilerimizden oluşmakta. Biz tüm dünya milletlerinde olduğu gibi, yarımızı temsil eden hanımefendilerimizi ve kardeşlerimizi bir elmanın öteki yarısı olarak nitelendiriyoruz. Hayatın kaynağı olan kadınlarımıza çok önem vererek onları baş tacı kabul ediyoruz. Dün gece saat 03.30'a kadar sayın Bakanımız Faruk Çelik ve 7 ilçenin belediye başkanları toplantı yaptık. Toplantıda 7 ilçeye çok büyük kadınlar lokali kompleksi yapmaya karar verdik. Bu komplekste, fitness salonlarından kapalı yüzme havuzlarına, kuaförlere, çocuklarına eğitim verebilecekleri alanlara kadar içerisinde her türlü konforun bulunduğu, akşama kadar vakit geçirebilecekleri çok muazzam spor komplekslerini bulundu kadınlar lokali yeni dönemde ilçelerimizi süsleyecektir. Bunlar Türkiye'ye örnek olacak projeler olacaktır" dedi.
ÇOCUK OLİMPİYATLARI 6 MARTTA BAŞLIYOR
Bursa şampiyonu olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan İhsan Dikmen 4 İlköğretim Okulu basketbol takımını ziyaret eden Keskin, "Yıldırım Belediyesi olarak spora ve sporcuya destek veriyoruz, özen gösteriyoruz. İhsan Dikmen 4 İlköğretim Okulu takımı Türkiye finallerine kaldı. Ümit ediyorum ki onlara verdiğimiz destekle gidecekler şampiyon olup gelecekler. Biz de onlarla gurur duyacağız. Geçtiğimiz hafta 36 dönümlük alan üzerinde gençlik merkezimizi hizmete soktuk. Bir çok spor tesisini de ilçemize kazandırmış durumdayız. 4 yıldır yapmakta olduğumuz çocuk olimpiyatlarınız bu hafta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız, Milli Eğitim Bakanımız, Spor Bakanımızın iştirakiyle başlatacağız. Yaklaşık bin 500 öğrencimiz amatörce yarışmanın tadını çıkartacaklar" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html