Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

1 Mart 2009 Pazar

Beşir Atalay'ın Melih Gökçek tahmini

çişleri Bakanı Beşir Atalay, Mamak ilçesinde partisinin bazı seçim bürolarının açılışını yaparak vatandaşlarla sohbet etti. İlk olarak Mamak'ın Gökçeyurt Mahallesi'ne giden Atalay burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. AK Parti seçim bürosu önünde vatandaşlara seslenen Atalay, hükümetin ve belediyelerinin icraatlarını anlattı.

Daha sonra seçim otobüsü ile Karapürçek'e giden Atalay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bütün siyasi parti liderlerinin güvenli bir şekilde seçim çalışması yapması ve seçimlerin huzur içinde geçmesi için toplantılar yaptıklarını hatırlattı.

AK Parti hükümeti olarak Ankara'ya büyük emek verdiklerini ifade eden Atalay, kentleşme ve belediyecilik olarak Ankara'nın her zaman özel gündemlerinde olduğunu söyledi. Atalay, Ankara'nın içme suyu sorununu da Kızılırmak nehrinden su getirerek en hızlı şekilde çözdüklerini söyledi.

Kamuoyu yoklamalarını da değerlendiren Atalay, şunları kaydetti:

''Seçim dönemi hangi araştırmanın ne manaya geldiğini iyi okurum. Seçim dönemi farklı araştırmalar çıkar, biraz spekülatif bazı yayın ve bilgiler olur. Araştırma yapmak çok hassas bir iş. Biz araştırmalarımızı çok dikkatli yürütürüz. İlçe ilçe tespitler yapıyoruz. Şu an görünen kamuoyu yoklamaları sonucu elimizdeki veriye göre, Melih bey Büyükşehirde geçen dönemin üzerinde, ondan az olmayan bir oranla kazanır.

Özellikle 3 aday arasında Melih Gökçek, CHP ve MHP'nin adaylarıyla ilgili bizde vatandaşların tercihleri var. Bu oranları vermiyorum. Bizim adayımız Melih beyin kendisine en yakın adayla arasında yüzde 20, bir sonraki ile yüzde 32 fark var. Biz o konuda çok rahatız.''

Atalay, Ankara'daki en önemli projelerinin metro inşaatlarının çabuk sonuçlandırılması metro ağının genişletilmesi olduğunu söyledi. Ankara'nın ulaşım sorunu olmayan rahat bir şehir olduğunu ifade eden İçişleri Bakanı Beşir Atalay, metronun Ankara için kaçınılmaz olduğunu, bu proje için kaynak bulmak amacıyla çalışmalara devam ettiklerini kaydetti.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html