Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

2 Mart 2009 Pazartesi

VURUN ÇARŞAFLIYA

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Güneşli'deki seçim programı sırasında çarşaflı bir partilinin tartaklanmasıyla ilgili olarak kadını suçladı...
02 Mart 2009 13:43

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Güneşli'deki seçim programı sırasında çarşaflı bir partilinin tartaklanmasıyla ilgili olarak, "Mitingin sabote edilmesine yönelik bir girişimdi" dedi.

Söz konusu bayanın CHP'li olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, "Bizim yaptığımız seçim çalışmasına farklı bir yaklaşımla geldi. Sanırım kendi düşüncesine göre de başarılı oldu" diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu, Kimsenin tartaklanmasından yana olmadıklarının da altını çizdi...

Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında Kapalıçarşı esnafını ziyaret etti. Dükkanları tek tek dolaşan ve fes takarak büyük ilgi toplayan Kılıçdaroğlu, esnafla uzun süre sohbet etti.

Ziyaret sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kemal Kılıçdaroğlu, Güneşli'deki seçim programı sırasında çarşaflı bir partilinin tartaklanmasıyla ilgili olarak, "Çarşaflı bir bayan arkadaşımız seçim otobüsüne binmek istedi. Biz de otobüse aldık. Daha sonra otobüsten indi. Kendisinin CHP'li olduğu anlaşıldı. Olay bu. Bir provokasyon olup olmadığı konusunda kuşku var. Bu kuşku aydınlatılmış değil. Bu ayrıntıları söz konusu bayana sorarsanız, daha net bilgi alabilirsiniz. Kendisi farklı bir amaçla mı geldi. Bunu bilmiyorum. Bir insan. Sorunları ve dertleri olabilir. Anlatmak istediği şeyler olabilir. Kıyafetini değiştirmesinin kendince nedeni olabilir" dedi.

Kılıçdaroğlu olayı, mitingin sabote edilmesine yönelik bir girişim olarak değerlendirdi.

Kimsenin tartaklanmasından yana olmadıklarının altını çizen Kemal Kılıçdaroğlu, "Bizim yaptığımız seçim çalışmasına farklı bir yaklaşımla geldi. Sanırım kendi düşüncesine göre de başarılı oldu. Biz kimsenin tartaklanmasından yana değiliz. Kılık kıyafeti ne olursa olsun tüm insanlar saygıdeğerdir. Tüm insanlara saygılı davranmak lazım. Benim görüşüm bu" diye konuştu.

"Tartaklayanlar hakkında işlem yapılacak mı?" sorusuna, "Onu partinin yönetimine soracaksınız" cevabını veren Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem Tosun 25 milyarlık tazminat davası açtığının hatırlatılması üzerine "Açabilir. Ne söyleyeceğini merak ediyorum" ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html