Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

4 Mart 2009 Çarşamba

kılıçdaroğluda çileden çıktı :)

Sinirleri alınmış adam oalrak nitelnedirilen Kılıçdaroğlu, esnaf ziyaretlerinde çileden çıktı. Etrafındaki partililer milleti gaza getirelim derken adaylarını isyan ettirdi
04 Mart 2009 18:05

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu, çarşaf şokunun ardından dün de İstanbul sokaklarındaydı.

Sabah erken saatlerde balık haline giden Kılıçdaroğlu öğleden sonra Fatih'te esnaf ziyaretinde bulunmak istedi. Ancak partili engelini bir türlü aşamadı. "Sinirleri alınmış adam" olanak nitelenen Kemal kılıçdaroğlu Fatih'te çileden çıktı.

Kemal Kılıçdaroğlu, dün öğleden sonra ise Fatih'te esnaf ziyaretinde bulundu. Daha doğrusu bulunmak istedi. Ancak dükkanların önüne CHP'liler dizilince bir türlü onları aşıp esnafa ulaşamadı. Sinirler gittikçe gerildi. Sakin tavrıyla tanınan Kılıçdaroğlu bile partililer nedeniyle çileden çıktı. Gerilim tırmandıkça tırmandı ve CHP'li Fatih Belediye Başkan Adayı Can Özyedierler partililere ateş püskürdü.

Bağırmak da işe yaramadı.

Kılıçdaroğlu partili engelini bir türlü aşamadı. Tam da bu sırada CHP'lilerin çarşaflı Kıymet Özgür'e yönelik sözlü ve fiili saldırılarını protesto eden iki kişi pankart açtı. CHP'liler iki gence tepki gösterdi. Uzun süren bir tartışma başladı.

CHP'lilerin tartışma nedeniyle geride kalmasından faydalanan Kılıçdaroğlu, partili olmayan Fatihlilerle tokalaşma fırsatı buldu. Bunların arasında çarşaflı bir kadın da vardı.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html