Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

28 Şubat 2009 Cumartesi

AK PARTİ BARTIN MİLLETVEKİLİ VE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ARITLILAR İLE KAHVALTIDA BULUŞTU BARTIN / BARTIN MERKEZ

AK Parti Bartın Milletvekili ve AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Arıtlılar ile birlikte kahvaltıda bir araya geldi. Milletvekili ve Belediye başkan adayı seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın İl Başkanı Yakup Ulupınar, AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Emin Özkan, Belediye ve İl Genel Meclisi adayları, parti üyeleri ve Arıtlı vatandaşlar katıldı. Milletvekili Yılmaz Tunç, "Bartın'da yerel seçimleri çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu seçimler Bartın için çok önemli. Merkezi yönetim çalışmaları kapsamında sağlık başta olmak üzere bir çok konularda gereken hizmetleri alıyor. İnşallah daha iyi olacak. Eğitim alanında ilk döneminde 10 adet ikinci döneminde ise 7 olmak üzere toplam 17 okul yapıldı. En önemli konu Bartın'ın kalkınmasıyla doğru orantıda olan Bartın üniversitesidir. Keşke eski iktidarlarda yapılsaydı da biz kurmasaydık. 10 bölüm açıldı. Makine başta olmak üzere inşaat ve gemi inşa mühendisliği bölümleri var. Hedefimiz Bartın'da 20 bin öğrencidir. Bu işin ehli, belediyecilikten anlayan Emin Özkan'dır. 16 yıllık bir belediyecidir. Harita mühendisidir. Bartın için harita mühendisi lazım. Bartın'ın büyümesi için Emin Özkan lazım. Üniversite ile Bartın'ı büyütecek bir vizyona ihtiyaç var: bu vizyonda AK Partinin belediyecilik anlayışını perçinleyecek olan Emin Özkan olacaktır" dedi.
Milletvekili Yılmaz Tunç, organize sanayi toplu konutlar, ilçe ve beldelerine beldes ve köydes ile yapılan hizmetler hakkında da vatandaşları bilgilendirdi.
AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Emin Özkan, "Aranızda bulunmaktan dolayı büyük onur duyuyorum. İnşallah 29 Mart'ta, Bartın AK Belediyecilik ile tanışacak. Bartın'ı hak ettiği modern bir kent haline getirmek için tüm ekibimiz ve sizlerle birlikte gayretle çalışacağız. Bartın 1991 yılında il olan ve kaymakamlık tabelası inerek yerine il tabelası takılmış. Biz büyük düşünerek Bartın hem Türkiye'de hem de tüm dünyada tanınan bir kent yapmak için çalışacağız. Bizim yönetim anlayışımız ve başarının temel unsuru halktan kopmamakla olacaktır. Her zaman kapımız sizlere açık olacaktır. Birlik ve beraberlik içinde Bartın'ı marka bir şehir yapacağız. Doğal ve tarihi güzellikleri ve dünyada bir örneği olmayan ırmağıyla Bartın'ı gerçek değerine ulaştıracağız " dedi.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html