Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

24 Şubat 2009 Salı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ASIM GÜZELBEY'İN SEÇİM ÇALIŞMALARI GAZİANTEP /

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Asım Güzelbey, seçim çalışmaları kapsamında esnaf gezilerini sürdürürken, Trikotajcılar, Makine Mühendisleri ve Mimarlar Odasını da ziyaret etti.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ASIM GÜZELBEY'İN SEÇİM ÇALIŞMALARI

24.02.2009 19:25:21


29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi gezilerini sürdüren ve gittiği her yerde büyük ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Asım Güzelbey Halep Çarşısı esnafıyla da bir araya geldi.
Gezisini Trikotajcılar, Makine Mühendisleri ve Mimarlar Odasını da ziyaret ederek sürdüren Dr. Asım Güzelbey, "Geçmiş beş yılda hep milletimizle iç içe olduk. Bundan sonra da halkımızın yanında olarak sorun ve sıkıntıları hep birlikte çözeceğiz. Amacımız Gaziantep'in vizyonunu genişletmek ve yaşam standardını yükseltmektir. Bunun için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkan Adayı Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu ile gezisini sürdüren Dr. Asım Güzelbey, "Olumlu ve olumsuz eleştirileri göz önünde bulunduruyoruz. Amacımız yeni dönemde eksiklikleri tamamlayıp bitirmek olacak" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html