Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

26 Şubat 2009 Perşembe

MHP BÜYÜKŞEHİR ADAYI HİKMET ÇAY MAL VARLIĞINI AÇIKLADI KONYA /

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Çay, mal varlığını açıklayarak aynı davranışı rakiplerinden de beklediğini söyledi.
Konya Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında konuşan MHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Çay, göreve gelmesi halinde yapacağı hizmetleri anlattı. Geçmiş yönetimlerin eksiklerini tamamlamak, yanlışlarını düzeltmek, yaptıkları olumlu hizmetlerin daha iyisini yapmak istediğini belirten Çay, mal varlığını da açıkladı.
Hikmet Çay, şuan ki değeri 100 bin TL olan bir daire, bin metrekare arsa ve 2003 model bir otomobili bulunduğunu dile getirerek, “5 yıl boyunca benim gelirlerimi, giderlerimi mutlaka mal beyanında göreceksiniz ve internet sayfamda da sürekli yayınlayacağım. Seçmenlerin güveninin kazanmak için mal varlığımı açıkladım. Ev satın alınırken konut kredisi kullandım, onun haricinde herhangi bir banka hesabım ya da alacağım bulunmamaktadır. 29 senelik memuriyet hayatında ancak bu kadar birikintim oldu, başka da bir şeyim yok” dedi.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html