Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

17 Şubat 2009 Salı

SİYASİ PARTİLER MERKEZ İLÇE SEÇİM KURULUNA AKIN ETTİ ADIYAMAN / ADIYAMAN MERKEZ

29 Mart mahalli idareler seçiminde aday olacak kişilerin isimlerinin seçim kurullarına teslim etme işlemi için son gün seçilince tüm siyasi partiler merkez seçim kurulu önünde bir araya geldi.
Adiliye binası içerisinde bulunan merkez seçim kuruluna listeyi teslim etmek için siyasi partilerin il ve ilçe başkanlarının yanı sıra belediye başkan adayları da merkez ilçe seçim kuruluna geldi. Adıyaman merkez ve beldelerde belediye başkan adayları, belediye meclis adayları ve il genel meclis adaylarının isim listeleri teslim edildi. Siyasi partilerin tümü listeleri telsem etmek için öğleden sonrayı seçince, tüm partiler merkez ilçe seçim kurulu önünde bir araya geldi.Listelerin teslim edilmesinin ardından siyasi parti temsilcileri kısa değerlendirmelerde bulundu.
AK Parti İl Başkanı Lütfullah Ayhan, yerel seçimlerde tüm ilçe ve beldelerde tamamında parti olarak seçime girdiklerini kaydederek, "Belediye başkan adayları, il genel meclis ve belediye meclis adaylarının evraklarını teslim ettik. Evrakları verdik ve alındı belgesini aldık. Tüm aday adaylarımızı demokratik bir şekilde tespit ettik. Adayların son şeklini aldıktan sonra ilçe başkanıyla birlikte teslim ettik. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Zeynal Özbilgin ise, listelerin memlekete ve Adıyaman'a hayırlı uğurlu olması dileklerini ileterek, "Seçtiğimiz arkadaşlarımızın en iyi şekilde çalışacağından ve hizmet edeceğinden şüphemiz yok. Adıyaman'a büyük katkıları olacağını inanıyorum. Belediye ve il genel meclis üyeleri özenerek seçilen arkadaşlardır. Onların güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.
CHP Belediye Başkan Adayı Zeynal Aslan ve CHP Merkez İlçe Ali Çoşkun da, Adıyaman'a hizmet edecek ekibin listesini sunduklarını ve vatana millete hayırlı olması dileklerinde bulundular.
CHP Atakent Belediye Başkan Adayı İbrahim Halil Demir, seçimlerde Atakent Beldesi'nde iddialı olduklarını ve Atakent'in layık olduğu hizmeti yapacaklarını vurguladı.
MHP Adıyaman Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürlevik ise, 29 Mart yerel seçimlerinin rahat ve huzurlu geçmesi temennisinde bulunarak, seçime giren tüm siyasi parti adaylarına başarılar diledi.
SP Adıyaman Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Kırmızı, listelerin memlekete hayırlı olması dileklerinde bulundu.
SP İl Başkanı Mustafa Alkayış, Adıyaman'ın tamamında seçime girdiklerini ve listeleri hazırladıklarını belirterek, Türkiye'de demokrasinin işlediğini ve 29 Martta halkın bir karar vereceğini kaydetti.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html