Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

27 Şubat 2009 Cuma

kılıçdaroğlu şaşkın oğlan

Bahçeşehir Üniversitesi'nde bir panele katılan CHP'nin İstanbul adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na soru soran Vakit Muhabiri yaka paça dışarı çıkartıldı...
27 Şubat 2009 18:25

Kılıçdaroğlu'na Kağıthane'deki ev adresiyle ilgili iddiaları soran Vakit Gazetesi muhabiri, salondaki CHP'liler tarafından yaka paça dışarı atıldı. Elindne mikrofonu alınan muhabir Hüseyin Kulaoğlu linçe maruz kalırken, "verilmeyecek hiç bir hesabının olmadığını" her fırsatta beyan eden Kılıçdaroğlu, Vakit muhabiri olduğu için tavır gösterdi. Kılıçdaroğlu'na soru sordurtmayan zorbalar, solunu ite kakıla terk eden muhabiri bu sefer bir odaya kapattı. Kılıçdaroğlu'nun kimliğini kontrol edip bir odaya kilitledikleri Vakit Muhabir daha sonra serbest bırakıldı.

İşte olayın öyküsü...

Salonda bulunan CHP'liler muhabir Hüseyin Kulaoğlu'na sorduğu soru nedeniyle sözlü olarak laf atarlarken muhabir oldukça zor anlar yaşadı...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, seçim programı çerçevesinde Bahçeşehir Üniversitesi'ndeydi.

Üniversitede “Seçim ve İletişim” konulu konferans veren Kemal Kılıçdaroğlu ve Gürsel Tekin konferansın soru cevap kısmında mikrofonu alan vakit muhabiri Hüseyin Kulaoğlu Kılıçdaroğlu'na, “Konuşmalarınızda sürekli dürüstlükten bahsettiniz. Geçtiğimiz günlerde basın mensuplarını toplayarak Kağıthane Gürsel Mahallesi Bahçeler Caddesi'nde bulunan sade bir eve taşındığınızı ilan ettiğiniz. Oysaki ikametgahınız başka bir adreste görülüyor. Bu adreste CHP İl Meclis üyesi Hüseyin İmre bey'in evi gözüküyor. Ben iki eve de gittim ikisinde de yoksunuz bu çelişkiyi açıklar mısınız?' sorusunu sordu.

Kılıçdaroğlu ve Gürsel Tekin soru karşısında adeta şok olurken Kemal Kılıçdaroğlu, soru üzerine Kâğıthane'de oturduğunu izah etmeye çalıştı.

Vakit muhabiri Kâğıthane'nin hangi mahallesinde oturduğunu sormaya çalışırken araya giren CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin salonun elektriklenmesine sebep oldu.

Gürsel Tekin, Vakit muhabirine böyle bir soru sormasının ayıp olduğunu ileri sürdükten sonra salonda bulunanlar Hüseyin Kulaoğlu'na sözlü ve fiili saldırıda bulunurken Bahçeşehir Üniversitesi güvenlik görevlileri de Kulaoğlu'na müdahale etti.

Elinden mikrofonu alınan Kulaoğlu, sorduğu sorular nedeniyle salondan yaka paça dışarı çıkartıldı...

İŞTE MUHABİRİN DIŞARI ATILMA ANI

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html