Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

28 Şubat 2009 Cumartesi

gökçek yalçındağa yüklndi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir belediye Başkan adayı Melih Gökçek, Ak Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı yeni binasının açılışını yaptı
28 Şubat 2009 20:16

Gökçek açılıştaki konuşmasında, Gölbaşı'nda gerçekleştirilen çalışmaları anlattı. CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Karayalçın'ı da eleştiren Gökçek, ''Allah korusun seçimi kazansa bizim belediye de çalışan 20 bin kişinin 18 binini atar, kendi adamlarını alır'' dedi.

Gökçek iş başına geldiklerinde, Gölbaşı'nın kanal problemi bulunduğunu ifade ederek, ''Sadece 271 kilometre yağmur suyu kanalı yaptırdık. 227 kilometre içme suyu borusu döşedik. İller Bankasının 20 yıl önce döşemiş olduğu boruları değiştirmeye başladık. 649 kilometre doğalgaz borusu döşedik ve 18 bin 500 aboneye ulaştık'' diye konuştu.

Gölbaşı'na 13 tane park yaptıklarını anlatan Gökçek, ''En önemlisi Gölbaşı'nda gölümüzü kurtardık'' ifadesini kullandı.

Gölbaşı'nda ekonomiye katkıda bulunacak, işsizliğine merhem olacak yeni projeler gerçekleştireceklerini anlatan Gökçek, gençler için de spor kompleksleri inşa edeceklerini bildirdi.

AK Parti Ankara milletvekili Salih Kapusuz da yaptığı konuşmada, seçimlerin birer yarış olduğunu belirterek, ''1970 li yıllarda köy görünümünde olan Gölbaşı, bugün Ankara'nın incisi oldu''dedi.

Açılışa, Gölbaşı Belediye Başkanı Abdulnasır Haşlak, İlçe Başkanı Ramazan Şimşek, yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html