Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

18 Şubat 2009 Çarşamba

MHP MERAM BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AÇIKEL’İN SEÇİM ÇALIŞMALARI KONYA /

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meram Belediye Başkan Adayı Durmuş Ali Açıkel, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.
Konya’nın merkez Meram İlçesi’nin MHP’li Belediye Başkan Adayı Durmuş Ali Açıkel seçim çalışmaları çerçevesinde Larende Caddesinde esnaf ziyaretinde bulundu. İşyerlerini ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinleyen Açıkel, göreve gelmeleri halinde yapmayı düşündüğü projelerini anlattı. Belediyeciliğe yeni bir soluk getireceklerini dile getiren Açıkel, “Koltuktan değil, vatandaşın ayağına giderek hizmet edeceğiz. Konya büyükşehir statüsü kazanmadan önce merkezi Meram’dı. Ancak günümüzde Meram’ın bir merkezi yok. Göreve gelmemiz durumunda Meram’a kent merkezi yapacağız” dedi.
Meramın ilçe olarak birçok eksiğinin bulunduğunu kaydeden Açıkel, “Meram ilçesi tarihi geçmişi, kültürel zenginliği ve marka değeri itibariyle hak ettiği yerden gittikçe uzaklaşmaktadır. İlçe geçen yirmi yılda eski önemini kaybetmiş ve kaybetmeye de devam etmektedir. Meram için bir çok projemiz var, onları hayata geçireceğiz” diye konuştu.
Başkan adayı Açıkel, özellikle ekonomik iyileştirme projesini hemen hayata geçireceklerini ifade ederek, “Detaylı bir ekonomik profil haritası çıkaracağız. Bu haritadan elde edilen sonuçlarla kimin neye ne kadar ihtiyacının olduğunu anlaşılacak. Bu durum tespitinden sonra oluşturacağımız sosyal hizmetler birimi vasıtasıyla da belediyemizin imkanları ölçüsünde iş ihtiyacı olana iş, ev ihtiyacı olana ev, gıda ihtiyacı olana gıda, yakacak ihtiyacı olana yakacak, burs ihtiyacı olana burs vereceğiz” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html