Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

19 Şubat 2009 Perşembe

AYGÜL'DEN MESLEK ODALARINA ZİYARET MANİSA / MANİSA MERKEZ

Anavatan Partisi Manisa Belediye Başkan Adayı Adil Aygül, il genel ve belediye meclisleri üyeliğine aday olan ekibiyle birlikte bazı meslek odalarına ziyaretlerde bulundu.
Manisa'da iki dönem üst üste belediye başkanlığı yapan Adil Aygül, 4. kez aday olduğu bu görev için yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında yoğun ziyaret programına başladı. Sabah saatlerinde il genel ve belediye meclisleri üyeliğine aday olan ekibiyle birlikte Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (MESOB) ziyaret eden Adil Aygül, başkan Hasan Geriter'e ekibini tanıttı. Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Aygül, seçilmesi halinde planladığı hizmetlerden sözetti. Genç, tecrübeli ve dinamik bir ekipler Manisa Belediyesi'ni yönetmeye talip olduklarını ifade eden Aygül, belediye başkanlığı yaptığı dönemde olduğu gibi her zaman esnaf ve sanatkarın yanında olduklarını ve bunu önemsediklerini vurguladı. Aygül'e seçimlerde başarılar dileyen MESOB Başkanı Hasan Geriter, her kesimde olduğu gibi küçük esnafında da zor bir ekonomik dar boğazdan geçtiğini söyledi.
Adil Aygül daha sonra sırasıyla Elektronik Teknisyenleri Odası Başkanı M. Emin Söylemiş, Terziler, Tuhafiyeciler ve Elektrikçiler Odası'nı ziyaret etti. Ardından Manisa Akademik Odalar Birliği'nin belediye başkan adayları ile tanışmak amacıyla düzenlediği toplantıya katılan Aygül, sonra da Bakkallar Odası Başkanı Mehmet Ünlübaş'ı ziyaret etti. Yoğun bir ziyaret programı sonrası Utku Mahallesi'nde lokma döktüren Aygül, kuyrukta bekleyen vatandaşlara kendi elleriyle lokma dağıttı. Vatandaşların sevgi gösterdiği Aygül'e seçimlerde başarı dilekleri iletildi.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html