Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

27 Şubat 2009 Cuma

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ'TAN MAHALLE GEZİSİ KAYSERİ / MELİKGAZİ

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yapılan dev yatırımlarla Kayseri'nin bir marka şehir olarak anılmaya başlandığını belirterek, “Kayseri'nin içerisinde de Melikgazi bir cazibe merkezi haline dönüştü” dedi.
Başkan Memduh Büyükkılıç, Şehit Nazımbey, Küçükali ve Gavremoğlu mahallelerinde halkla bir araya geldi. Başkan Memduh Büyükkılıç, önümüzdeki dönemde yapacağı çalışmalar hakkında halkı bilgilendirdi. Seçimlerin hayırlara vesile olmasını ve huzurlu bir seçim geçirmeyi temenni ederek konuşmasına başlayan Başkan Büyükkılıç, “Her zaman bize sıcak ilgili alaka gösterdiniz. Bizleri tanıyorsunuz. Yapamayacağımız hiçbir şeyi vaat etmedik. Hep yapabileceklerimizi anlattık. Bizler dayanışma içerisinde başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki olmak üzere çalışmalarımızı sürdürmeye gayret ettik. Bu süre içerisinde yaptıklarımız ve yapamadıklarımız oldu. Önümüzdeki dönemlerde yapacaklarımızı sizlere anlatacağız. Şehrimizde yapılan dev yatırımlar ile Kayserimiz bir marka şehir olarak anılmaya başlandı. Kayseri'nin içerisinde de Melikgazi bir cazibe merkezi haline dönüştü.
Eski evler bölgesinde yaptığımız imar ile ilgili çalışmalarımızda hiçbir kardeşimizi mağdur etmeden, herkesin ev sahibi olmasını ve sıkıntılarını gidermeyi amaçladık. Kimseyi sokaklara atmak suretiyle “evimi başıma yıktın, evin başına yıkılsın” dedirtmedik. İmkanlarımız ve yasa gereği yapmamız gerekenleri fazlasıyla yaptık. İnisiyatifimizi vatandaşlarımız lehine fazlası ile gösterdik. Aldığımız rekor oyu hiçbir zaman gurur vesilesi yapmadık, omuzlarımıza binen bir yük olduğu, sizlere daha nasıl güzel hizmet edeceğimizi düşündük. 37 meclis üyemiz vardı ve hepside aynı siyasi partiye mensup üyelerimizdi. Muhalefetimiz yoktu, ama vicdanımız, Allah korkumuz, insan sevgimiz, sizlerin memnuniyeti bizim için muhalefetti, bu anlayış içerisinde sizlere layık olmaya çalıştık. Bütçemiz, kadromuz, gücümüz, tecrübemiz, en önemlisi siyasi desteğimiz yerindeydi. Şehrimizi en güzel noktalara getirmek için gayret gösterdik. Gönüllere taht kuran bir belediye konumuna geldik. Her şeyi yaptık demiyoruz, ancak önümüzdeki dönemde de sizlerin desteği ile insanlar arasında ayrım yapmadan, hizmet etmeye devam edeceğiz. Kamu kurum kuruluşu, sivil toplum örgütleri ile dayanışma içerisinde ve bu şehrin menfaati neyi gerektiriyorsa, onu yapmak anlamında fedakarlık örneği sergiledik. Bu şehrin huzurunu önemsiyoruz. Bu şehrin maceraya, bu şehrin çatışmaya, didişmeye ihtiyacı yok. Bu şehrin huzura ihtiyacı var” dedi.
Başkan Büyükkılıç, Gavremoğlu Mahallesi'nde bulunan Aşıklar Kahvehanesi'nde vatandaşlarla sohbet ettikten sonra, halk aşıkları tarafından söylenen türküleri dinledi.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html