Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

20 Şubat 2009 Cuma

SAADET PARTİSİ'NDEN İHALE TEPKİSİ BALIKESİR / BANDIRMA

Saadet Partisi Bandırma Belediye Başkan adayı İsmail Gügen, Bandırma Belediyesi'ne ait benzin istasyonu alanının ihalesinin seçime kısa bir süre yapılmasının doğru olmadığını söyledi.
Başkan adayı Gügen, etik olarak seçime az süre kala bu tip ihalelerin yapılmaması gerektiğini ifade ederek, "Burası yıllardır duran bir arsaydı. Arsa satışı için herhangi bir proje yok, yatırım gerektirmiyor, bu satış başka zaman olabilirdi. Bu kadar zamanda buranın ihalesi neden yapılmadı ? Yada neden şimdi seçime az süre kalan yapıldı ? İhalenin altında başka sebepler olmasa dahi bu zamanda yapılmış olması kafalarda soru işaretlerine neden oluyor. Belki yeni belediye yönetimi burayı daha farklı değerlendirecekti. Seçime 40 gün kala yapılan her iş sıkıntılara neden olur" şeklinde konuştu.
Başkan Adayı Gügen, ayrıca partilerin seçim çalışmalarında fırsat eşitliği olmadığını da savunarak, "Etrafa asılan afişler, billboardlarla belediye yönetimi kendi reklamlaırnı yapıyor. Seçim yasakları sürerken bu ayrıcalık oluyor" dedi.




Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html