Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

17 Şubat 2009 Salı

AK PARTİ MALATYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÇAKIR: "PROJE VE ÇALIŞMALAR 20 - 30 YILA HİTAP EDECEK" MALATYA /

AK Parti Malatya Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, seçim çalışmaları kapsamında İskender ve Cirikpınar mahalle sakinleriyle bir araya gelirken, Fuzuli Caddesi esnaflarını da ziyaret ederek görüştü. Çakır, çöp düküm alanında da incelemelerde bulunarak, buradaki çalışanlarla bir araya geldi.
Çakır, "Birlik ve beraberlik hiçbir zaman kimseye kaybettirmemiştir. Daha önce neden birlik ve beraberlik yok diyenler, şimdi bu güç karşısında söyleyecekleri sözleri kalmadığı için çamur siyasetine yöneldiler. Biz bu ülkede bu şehirde kuru sloganla hamasetle demagojiyle milliyetçilik, Cumhuriyetçilik yapmıyoruz. Çünkü cumhura saygısı olmayan cumhuriyetçi olamaz. Halka saygısı olmayan halkçı olamaz. Biz, milliyetçiliğimizi halkın emanetine sahip çıkarak, büyüyerek, güçlenerek, güçlendirerek gösteriyoruz. Gün artık büyük düşünme günüdür. Türkiye'ye küçük düşünmek yakışmaz. İşte bunun için diyoruz ki sen Türkiye'sin büyük düşün, sen Malatya'sın büyük düşün" dedi.
Çakır, "Bizler, AK Parti olarak, Türkiye'nin Malatya'nın menfaatine olmayan hiçbir oluşuma hiçbir işe, izin vermeyiz. Toplumsal menfaatler kişisel menfaatlerin her zaman önünde olmuştur, olmaya devam edecektir. Yapılacak proje ve çalışmalar 20-30 yıla hitap edecek çalışmalar olacaktır" şeklinde konuştu.




Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html