Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

25 Şubat 2009 Çarşamba

SİVAS BELEDİYE BAŞKANI SAMİ AYDIN'DAN SİVASSPOR'A DESTEK /

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Fenerbahçe maçı öncesi Sivasspor'un idmanını ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolculardan iki kupa istedi. Belediye Başkanı Aydın, tesislere bir de tenis kortu yapma sözü verdi.
Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, beraberindeki belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Fenerbahçe maçı öncesi Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri'ni ziyaret ederek, Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun ve futbolculara baklava ikram etti.
Belediye Başkanı Aydın, ayrıca teknik heyet ve futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Burada açıklamada bulunan Başkan Sami Aydın, Sivasspor'un sadece Sivaslıları değil, Anadolu'daki birçok kenti birbirine bağlayan ve kenetleyen bir ivme yakaladığını ifade etti. Sivasspor'un lig ve kupadaki başarısını ise Kurtuluş Savaşı mücadelesine benzeten Aydın, "Sivasspor, detaylı bir şekilde analiz edildiği zaman azmin, zaferin, mücadelenin karşısında hiçbir engelin olamayacağını gösteren somut bir örnektir. Nasıl
ki Kurtuluş Savaşı'nda Türkiye'nin her türlü imkansızlıklar içerisinde topyekün bir mücadeleyi başlatıp, zor şartlarda başarı elde edilmişse, sportif anlamda da Sivasspor'u ona benzetmek mümkündür. Ve bu başarının baş mimarı ise çok değerli hocamız Bülent Uygun'dur. Kendisini tebrik ediyor ve kutluyoruz" dedi.
Anadolu'dan şampiyon olarak Sivasspor'un çıkmasını arzuladıklarını belirten Aydın, Kırmızı-beyazlı ekipten iki kupa istedi. Aydın, "Bülent Uygun, Anadolu'da Trabzonspor'dan sonra ilk şampiyonu çıkaracak teknik direktör olacak. Bize, tüm Sivaslılara bu gururu yaşatacak. Hatta biz Sivaslı olarak öyle motive olduk ki artık Sivas'tan sadece şampiyonluk istemiyor, iki kupa birden istiyoruz. Hem lig hem kupa şampiyonu neden olmasın diyoruz. Her şeyin para ile olmadığını görüyoruz. Ve Sivassporumuz, şu anda
önemli bir avantaj da yakaladı. İnşallah bu avantajını lig sonuna kadar sürdürecek ve ligi lider olarak tamamlayıp, şampiyon olarak kapatacaktır" diye konuştu.
Fenerbahçe maçıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Aydın, bu maçı Sivasspor'un kazanacağını iddia ederek, "Bu hafta Fenerbahçe ile maçımız var. Ligimizin iddialı takımlarından biri olan Fenerbahçe maçından da inşallah Sivassporumuz yine kendisine yakışan bir oyun ortaya koyacak ve iyi bir skorla şampiyonluk yolunda önemli bir adım daha atacaktır. Biz buna inanıyoruz. Bunun için hocamıza, teknik heyete ve futbolculara başarılar diliyoruz" dedi.
Teknik direktör Bülent Uygun ise, Belediye Başkanı Sami Aydın'a teşekkür etti. Bu sırada bir gazetecinin "Fenerbahçe maçı için prim verecek misiniz ?" şeklindeki sorusuna Aydın, her zaman Sivasspor'a imkanları ölçüsünde destek olduklarını söyledi. Araya giren Uygun, maddi destek yerine tesislere bir tenis kortu yapılması gerektiğini belirtmesi üzerine Aydın da, "İnşaat sezonu başladığında buraya bir tenis kortu yapma sözü veriyorum. Bunu isterseniz bir Fenerbahçe primi, bir şampiyonluk primi olarak
algılayın. Fenerbahçe'yi yenmese de önemli değil. Kort yapma sözünü veriyorum" diye konuştu.
Yapılan konuşmanın ardından Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ve ekibi, bir süre antrenmanı da izledi.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html