Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

18 Şubat 2009 Çarşamba

Seçim sandığından çıkan ilginç not


Denizli Sanayi Odası (DSO) meslek komitesi üyeleri ve meclis üyeleri seçimlerinde, oy kullanılan sandıktan ''Bitmiş sanayicinin seçimle ne işi olur?'' yazılı not çıktı.

Denizlili sanayiciler, DSO bünyesindeki 18 meslek komitesi temsilcisinin belirlenmesi ve 40 meclis üyesinin seçimi için bu sabah saatlerinden itibaren sandık başına gitti.

DSO Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci ile sanayici Şahin Tin'in listelerinin yarıştığı seçimde, DSO binasında sabah saatlerinde başlayan oy kullanımının sona ermesinin ardından, sayımlara geçildi.

Şahin Tin'in de oy kullandığı 10. meslek komitesiyle ilgili sandıkta, 45 zarftan 43 oy çıktı.

Sandıktan 2 zarfın boş çıktığı, Raşit Akbaş lehine verilen 3 oyun ise geçersiz olduğu açıklandı.

Keçeci ve Tin'in, sandıktaki oyları 20-20 paylaştıkları bildirildi. Sonuca her iki taraf da itiraz etti. Aynı sandıkta, ''Yazık halimize. Bitmiş sanayicinin ne seçimi olur?'' yazılı bir de not çıktığı öğrenildi.

Seçimlerde, 18 meslek komitesinden 14'ünü Müjdat Keçeci'nin listesi, 3'ünü ise Şahin Tin'in listesi kazandı. Seçim sonunda Keçeci'nin listesinden 32, Şahin Tin'in listesinden de 6 kişi meclise seçildi.

İtiraz nedeniyle sonucu mahkeme kararıyla belirleneceği bildirilen 10. sandıktan, oda meclisine 2 kişi daha seçileceği belirtildi.

24 Şubat Salı günü ise DSO Yönetim Kurulu Başkanı, yönetim kurulu, genel kurul delegeleri ve disiplin kurulu üyeleri seçimi yapılacak.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html