Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

24 Şubat 2009 Salı

BELEDİYE BAŞKANI SAMİ AYDIN SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR SİVAS /

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürürken, seçim bürolarına bir yenisini daha ekledi.
Fatih Mahallesi'nde düzenlenen seçim bürosu açılışına Başkan Aydın'ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Zeki Kılıç, Merkez İlçe Başkanı Turan Topgül, partililer ve mahalle sakinleri katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği seçim bürosunun açılışında ilk konuşmayı Merkez İlçe Başkanı Turan Topgül yaptı. Topgül, AK Parti'nin yeni dönemde de yerel yönetimlerde güçlenerek çıkacağını söyledi.
İl Başkanı Zeki Kılıç da yaptığı konuşmada, gösterilen ilgiden dolayı mahalle sakinlerine teşekkür etti. AK Parti'nin her alanda hizmet sunmak için çalıştığının altını çizen Kılıç, 29 Mart yerel seçimlerinde Sivas halkının bir kez daha AK Parti'ye destek vermesini istedi.
Fatih Mahallesi seçim bürosu açılışında mahalle sakinlerinin büyük ilgisiyle karşıladığı Belediye Başkanı Sami Aydın ise, gösterilen ilgiye teşekkür ederek sözlerine başladı. Beş yıl süresince belediye yönetiminde birçok önemli hizmete imza attıklarını belirten Başkan Aydın, yeni dönemde de halkın ihtiyaçlarına yönelik hizmetlere devam edileceğini söyledi. Yeni dönemde dar gelirli ailelere yönelik Toplu Konut Projeleri'nin hazır olduğunu anlatan Başkan Aydın, bu yıl içerisinde çalışmaların başlayacağı müjdesini verdi.
Zaman zaman vatandaşlar tarafından tezahüratlarla konuşması kesilen Başkan Aydın, daha sonra seçim bürosunun açılışını yaptı.
BAŞKAN SAMİ AYDIN BUGÜN DE GEZİ VE ZİYARETLERİNE DEVAM ETTİ
Karayolları 16. Bölge Müdürü Mehmet Karaman'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüşen ve daha sonra karayolları atölyelerini gezen Başkan Sami Aydın, burada görev yapan işçilerle sohbet etti. Başkanın çalışmalarından memnun olduklarını söyleyen işçiler, 29 Martta Başkan Sami Aydın'ın tekrar göreve gelmesini istediklerini söyledi.
AK Parti İl Başkanı Zeki Kılıç, Merkez İlçe Başkanı Turan Topgül, belediye ve il genel meclis üye adaylarıyla birlikte gezilerine devam eden Başkan Aydın, daha sonra Tüdemsaş Genel Müdürlüğü'ne geçti. Tüdemsaş Genel Müdürü Halil Torun tarafından karşılanan Başkan Aydın ve beraberindeki heyet, daha sonra yemekhanede işçilerle birlikte yemek yedi. İşçilerle sohbet eden Başkan Aydın, belediye çalışmaları hakkında işçilerin görüş ve önerilerini dinledi. Gün boyunca yoğun bir tempoda çalışan Belediye Başkanı Sami Aydın, Tüdemsaş ziyaretinin ardından, il koordinasyon toplantısına katıldı. Seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Aydın, Akdeğirmen Mahallesi sakinlerini de ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html