Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

18 Şubat 2009 Çarşamba

AK PARTİ KONAK ADAYI SARIŞIN'IN SEÇİM ÇALIŞMALARI İZMİR / KONAK

Sarışın, “İşte İzmir'in en kalabalık semtinden manzaralar. Farelerle çocuklar bir arada” diye konuştu. Sarışın, İzmir'in üstüne makyaj yapılırken, alt yapısının tamamen ihmal edildiğini söyledi.
AK Parti Konak Belediye Başkan adayı Ahmet Sarışın seçim çalışmaları kapsamında Betonyol ve İnönü caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla kucaklaştı. Esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Sarışın, fikir ve projelerini paylaştı. Bölge esnafının her yağmurda dükkanlarının su bastığını ve alt yapının oldukça yetersiz olduğunu dile getirmesi üzerine Sarışın, “Doğalgaz çalışması olacağı bilindiği halde her yerde sevgi yolu yapıldı. Daha sonra bu sevgi yolları doğalgaz için tekrar dağıtıldı. Alt yapı tamamlanmadan görselliğe önem veriliyor. Yani İzmir'e makyaj yapıyorlar. Belediyecilik düzen gerektiren bir sistemdir. Bu düzensizlik vatandaşların huzursuzluğuna yol açıyor. Seçildiğim takdirde tüm yurttaşların ortak kararı ile hareket edip herkesi memnun edecek yollar bulunacağına inanıyorum” diye konuştu.
Ziyaret sırasında dar gelirli bir vatandaşın evine erzak alamadığını söylemesi üzerine süpermarkete giren Sarışın, vatandaşın temel ihtiyaçlarını karşıladı. Vatandaşlara tatlı dağıtan Sarışın, halkla bütünleşerek birliktelik mesajı verdi.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html