Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

28 Şubat 2009 Cumartesi

Başkan topbaş konuştu kartel basın sustu

Erhan Çelik'le İskele Sancak'ın bu haftaki konuğu Topbaş oldu. Programa Yenişafak, Akşam ve Milliyet'ten gazeteciler de katıldı.
28 Şubat 2009 01:20

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Erhan Çelik’in sunduğu İskele Sancak’ta gazetecilerin sorularına cevap verdi.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Kadir Topbaş seçim hazırlıklarını, geçmiş dönemde yaptıkları İstanbul’la ilgili çalışmaları, devam eden projelerini ve geleceğe dönük planlarını İskele Sancak’ta anlattı..

Kadir Topbaş aynı zamanda gazeteci konukların İstanbul’a ilişkin sorularına canlı yayında cevap verecek. Kadir Topbaş seçimlere nasıl hazırlanıyor? Rakipleri hakkında neler düşünüyor? Önümüzdeki 5 yıl için İstanbullulara neler vaat ediyor?

İstanbul’da tamamlanan, devam eden ve planlanan projeler hakkında her şey İskele Sancak’ta gündeme geldi.

Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya, Milliyet Gazetesi Ombudsmanı Derya Sazak, Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf ziya Cömert soruyor; Kadir Topbaş canlı yayında cevap verdi.

BU SEÇİMİN SEYRİ DEĞİŞTİ

Kadir Topbaş, bu seçimlerin diğer seçimlerden çok farklı geçeceğini söyleyerek, 'Neler yapılabileceklerinin yerine iftiralarla, çamur at izi kalsın mantığı ile seçim çalışmaları yürütüyorlar. Özellikle Kılıçdaroğlu arkasındaki medya desteğiyle, dosya siyaseti yapıyor' dedi.

BEKAROĞLU'NUN İDDİALARI İÇİN NE DEDİ?

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bekaroğlu'nun yolsuzluk iddiaları için sadece belgelerden ibaret olduğunu 'Her zaman söylüyorum. Elindeki belgenin gerçekliğine inanıyorsa yargıya gitsin. Yani başkan birilerini kayırıyor. Buralardan birşeyler bulabilirsek oyunu düşürürüz ve bunu yollarız mantığıyla çalışıyor. Varsa elinde belgesi gitsin mahkemeye' çağrısı yaptı.

VATAN'IN NEDEN MANŞETİNDEN DÜŞMÜYOR

Zafer Mutlu'nun kendisinden ayrıcalık istediği ve rant sağlamak isteğini geri çevirdiğim için Vatan gazetesi beni manşetten düşürmüyor' diyen Topbaş, Rumeli Hisarı'ndaki kat iddiaları için de Milliyet gazetesinden bir muhabirini geldiğini ve muhabirin 'Ben yıllardır buradayım. Değişien birşey yok burada' dediğini belirterek, muhabirin bile yazacak birşey bulamadığını söyledi.

TOPBAŞ ANKET YAPTIRIYOR MU?

Topbaş, kendisinin hiçbir zaman kamuoyu yoklaması yaptırmadığını söyleyerek, 'Sayın Başbakan kamuoyu yoklamalarına önem veriyor. Bizimle ilgili de yaptırıyor. Ve bu değerlendirmeleri çok iyi okuyor. Bunları iyi görmüş olacak ki beni yeniden aday gösterdi. Temayül yoklamasında yüzde 90'ın üzerinde oy aldım' dedi.

METROBÜS VE METRO HATLARINDA SON DURUM

'3 gün içinde Zincirlikuyu-Söğütlüçeşme mewtrobüs hattını da açacağız' diyen Topbaş, metrobüs hattı ile 180 bin aracın trafikten çekildiğini bununla beraber şehrin havasında da önemli ölçüde temizlendiğini söyledi. Topbaş ayrıca önümüzdeki 5 yıl içinde 80 km'lik metro hattını da devreye sokacaklarını söyledi.

PERSONEL ALIMI YAPACAĞIZ

Topbaş, personel alımı konusunda 'KPSS sınavından belli puan alanları emekli olanların yerine yeni personeller illaki alıyoruz, bunun yanında geçici işçilere kadrolarda verilecek' dedi.

BELEDİYENİN ZARAR EDEN ŞİRKETLERİ

BİMTAŞ ve SAĞLIK A.Ş zarar eden şirketlerden olduğunu söyleyen Topbaş, 'Sağlık A.Ş bünyesinde aile bakım ve yaşlılara bakım yapan şirketimiz. Onlardan para alamayacağımıza göre bu şirketimiz zarar ediyor. Ancak şirketlerimizin geneli hep kar etmektedir' dedi.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html