Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

28 Şubat 2009 Cumartesi

TURHAL'DA SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILIŞI TOKAT / TURHAL

Tokat'ın Turhal ilçesinde AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı törenle yapıldı.
AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, AK Parti Tokat Kadın Kolları Başkanı Ayşe Avar, AK Parti Turhal İlçe Başkanı İzzet Bozduman, AK Parti Turhal Belediye Başkan Adayı Ali Gözen, AK Parti Zile Belediye Başkan Adayı Lütfi Vidinel, belde belediye başkan adayları ve vatandaşlar katıldığı programa partililerinde yoğun ilgisi ile açık havada mitingine dönüştü. AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, konuşmasında AK Parti ile diğer partiler arasındaki farkın, genel başkanların yapmış olduğu mitinglerle ortaya çıktığını belirterek, "Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan 60 ilde miting gerçekleştirirken, diğer partilerin liderleri 15-20 dolayında miting yapıyorlar. İşte fark buradan başlıyor" dedi.
Turhal Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Gözen ise konuşmasında Turhal'a huzur getirdiklerini yineleyerek, "Bırakın dedikoduyu, bırakın iftirayı ne yapacaksınız onu anlatın. Projelerinizi anlatın. Eğer bizimle ilgili bir bildiğiniz varsa savcılara verin, mahkemelere başvurun. Bizim başımız dik. Biz 5 yıl boyunca Turhal'a yapılmayan hizmetleri sunduk. Turhal'a huzuru getirdik, barışı getirdik. Turhal'da sen ben kavgası bitmiştir. Herkes kenetlenmiştir. Bu huzuru artık kimse bozamaz" diye konuştu.
Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı programı Turhal Belediye Meclis üyeleri ve İl Genel Meclis üyelerinin tanıtımı ile son buldu.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html