Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

27 Şubat 2009 Cuma

AYGÜL, SEÇİM TURLARINI SÜRDÜRÜYOR MANİSA / MANİSA MERKEZ

Anavatan Partisi Manisa Belediye Başkan Adayı Adil Aygül, 29 Mart yerel seçimleri öncesi sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerine bugün de devam etti.
Adil Aygül beraberinde il genel ve belediye meclis üyeliklerine aday olan ekibinin yanı sıra parti yöneticileriyle birlikte ilk olarak Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret etti. 10 yıllık belediye başkanlığı döneminde yaptığı hizmetlerinden söz eden Aygül, daha sonra seçimlere katılacağı ekibini tanıttı. Aygül'e başarılar dileyen Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Doğru ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Sorunlarını da paylaşma fırsatı bulan Doğru, seçilmesi halinde kendileri için daha büyük bir yer tahsisi konusunda Aygül'den destek istedi. Aygül de gazilere bu konuda destek olmaya hazır olduğunu ifade etti.
Adil Aygül ve beraberindekiler daha sonra Kamyon ve Tır Parkı'nı ziyaret ederek kooperatif yöneticileri ve şoförlerle biraraya geldi. Kooperatif yöneticileri aylardır iş yapamadıklarını, kamyonların park halinde beklediğini, krizden çok olumsuz etkilendiklerini söylediler. Aygül de, her sektör gibi ulaşım sektöründe çalışan kamyon sahiplerinin de maddi sıkıntı yaşadığını, ancak bekleyip sorunun çözülmesini istemek yerine iş fırsatları sağlayacak farklı büyük firmalarla görüşülmesi gerektiği konusunda tavsiyede bulundu. Bu konuda kendisinin de üzerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduğunu ifade etti. Aygül buradan ayrıldıktan sonra Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Muharrem Turhan ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html