Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

27 Şubat 2009 Cuma

Kılıçdaroğlu sahte seçmen çıktı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbulluğu yine tartışma çıkaracak bir olayla gündemde. Kılıçdaroğlu CHP'ye göre sahte seçmen ve hemen ihbar edilmeli... İşte kanıtı:
27 Şubat 2009 13:16

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin web sitesinde ‘sahte seçmen’ olarak görünüyor. Vakit Gazetesi’nde yer alan habere göre, İstanbul’da oy kullanmak için Kağıthane Nüfus Müdürlüğü'ne 'yalan beyanda' bulunup yanlış adres verdiği öne sürülen Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin web sitesinde de sahte seçmen konumunda.

CHP'DE KILIÇDAROĞLU'NA ULAŞILIMIYOR

Yerel seçimler için İstanbul’da sahte seçmen avına çıkan Cumhuriyet Halk Partisi’nin(CHP), “www.sahtesecmen.org” isimli web adresinde yaptığımız incelemede, Kılıçdaroğlu, seçmen olarak görünmezken, YSK’nın web sitesine göre ise Kâğıthane / Merkez Mahallesi adresinde oturuyor ve burada oy kullanacak. CHP'nin sitesinde TC kimlik numarası ve doğum tarihi girilerek yapılan incelemede haneninizde kimlerin oy kullanacağının bilgileri çıkarken, Kılıçdaroğlu ile ilgili kontrolümüzde, "Kayıtlarımızda belirttiğiniz kriterlere uygun kimse bulunmamaktadır." uyarısı verildi. Yani CHP'ye göre Kılıçdaroğlu İstanbul'da oy kullanamayacak.

CHP’ye göre İstanbul’da oy kullanmaması gereken Kemal Kılıçdaroğlu, "devşirme başkan adayı "olarak lanse edilmiş ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’u bilmediğini öne sürerek adres verilse bile kaybolacağını söylemişti.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html