Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

18 Şubat 2009 Çarşamba

SP YOZGAT İÇİN İDDİALI YOZGAT /

Saadet Partisi (SP) Yozgat Belediye Başkan Adayı Ahmet Koçak, hazırladıkları 66 ayrı projeyle Yozgat'a talip olduklarını söyledi.
SP Genel Başkanı Numan Kurtuluş ile partinin yeniden bir yapılanma sürecine girdiğini belirten Ahmet Koçak, Yozgat'ta, geçen hafta yapılan aday tanıtım töreninden sonra seçim çalışmalarına start verdiklerini dile getirdi. Yozgat için 'Hedef66' sloganıyla 66 ayrı proje hazırladıklarını ifade eden Koçak, "Bizim ilk hedefimiz bütün mahallelerimizi Lise Caddesi standartlarına kavuşturup, 3Ç dediğimiz, çöp, çukur ve çamurdan kurtarmaktır. Bugüne kadar gelen tüm belediye başkanları sanki bir hazine varmış gibi lise caddesi ve meydana çalışma yapıyor. Biz hizmeti şehrin her tarafına yayacağız. İkinci olarak özellikle kültürel alt yapısı ile çalışmalar yapacağız. Tüm mahallere kültür evleri yapacağız. Bu evlerde muhtar odası, hanımlar lokali, cenaze, düğün ve benzeri hizmetlerin verileceği, gençlik merkezinin bulunduğu, her mahallenin kendisine yetebilecek bir sosyal bir donatı alanına kavuşturacağız. Çünkü her ilçenin kendine özgü değerleri var, bu değerleri tanıtmak istiyoruz. Üniversite gençliğine yönelik çalışmalar yapacağız. Belediye binasının bulunduğu alanı, gençler için kültür merkezi haline getirip, şehrimize yeni bir belediye hizmet binası kazandıracağız" dedi.
"YEREL SEÇİMLERDE İDDİALIYIZ"
Seçime iddialı bir şekilde hazırlandıklarına değinen Koçak, açıklamalarında şu ifadelere de yer verdi:
"Yozgat'ta, sadece AK Prati ve MHP varmış gibi gösteriliyor. SP, bütünüyle yeniden yapılanma içerisine girdi. Türkiye genelinde bir hareketlenme var. İnşallah biz yeniden dağılan parçalarımızı tekrar parti çatısı altında toplamaya milli görüş farkını ortaya koymaya, milli görüş belediyeciliği farkını Yozgat'ta yaşatmaya çalışacağız. Çünkü projelerimizi Yozgat kamuoyu ile paylaşacağız" diye konuştu

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html