Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

18 Şubat 2009 Çarşamba

DEMOKRAT PARTİ KOÇARLI’DA HIZLI BAŞLADI

Bu seçimin sonuçlarını kadınların belirleyeceğini, DP olarak kadınlara ve gençlere büyük önem verdiklerini belirten Erdinç Bosnalı, “DP olarak Koçarlı’da ilklere imza atmak istiyoruz. Bu nedenle yönetimde hanımlara da yer verdik. Koçarlı belediyesine önümüzdeki dönem hanımlarla birlikte yöneteceğiz” dedi.
İlçede seçim çalışmalarına hızlı başlayan DP’li kadınlar da 29 Mart günü ilçede bir devrim yapmayı hazırlandıklarını belirterek, bunun için çalıştıklarını söylediler. Türk siyasetindeki erkek egemenliğinden şikayetçi olan DP’nin kontenjan belediye meclis üyesi Dilek Özen, “Aydın’da olduğu gibi ilçemizde de nüfusun yaklaşık yüzde 51’ini kadınlar oluşturuyor. Maalesef sayı ve oy bakımından çoğunluğa sahip olmamıza rağmen demokrasinin beşiği Adnan Menderes’in memleketi Koçarlı’da kadınlar siyasette hak ettiği yere gelemedi. Bu nedenle ilçemizde kadınların sesi olmak için siyasete başladım. Önümüzdeki dönem Koçarlı Belediyesi’nde hanımların sesi olacağım” dedi.
Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu’nun geçen haftaki Aydın ziyaretiyle birlikte ilçede seçim startını verdiklerini ve 29 Mart’a kadar Koçarlı’da çalmadık kapı bırakmayacaklarını ifade eden Dilek Özden, ev ziyaretlerinde kadınlarla birebir görüşüp, hemcinslerin sıkıntılarını ve isteklerini dinliyor. Kesinlikle makam ve mevki hırsı ile değil hizmet aşkı ile yola çıkan bir ekibe sahip olduklarını kaydeden Dilek Özden “Bu anlayış ile Koçarlı Belediye Meclis Üyeliğine aday oldum. İlçemizin tüm mahallelerini ziyaret ediyoruz. Biz her zaman halkımızın sorunlarının çözümü için buradayız. Bizler yol gösterici olacağız. Fakat Belediye yönetimi görevini bize verirlerse hiç kimseyi mağdur etmeden halka dönük projeleri uygulayacağız. Çünkü ne yapılacaksa halkla beraber karar vereceğiz" dedi.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html