Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

28 Şubat 2009 Cumartesi

KAYSERİ'DE 'AK ELÇİLER' MEKTUP DAĞITMAYA BAŞLADI KAYSERİ /

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajının yer aldığı mektupları halka ulaştıracak yaklaşık 100 kişilik 'Ak Elçi', bugün Kayseri'de dağıtıma başladı.
Melikgazi Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen 3. İl Gençlik Kolları İstişare Toplantısı ve Ak Elçiler Tanıtım Programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okumasıyla başladı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, belediye başkanları ve partililerin katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Ekşi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajını Kayseri'deki insanlara ulaştırmak için toplandıklarını söyledi. Bu organizasyonun 81 ilde yapıldığını da belirten Ekşi, "Bugün büyüğümüz olan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajını 81 ilde olduğu gibi Kayserimizde de insanlarımıza ulaştırmak için buradayız. Görülüyor ki partimizin ve mensuplarının oluşturduğu çehreler 21. yüzyılın Türkiye'si için çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bizim gençlik kolları olarak bu ak kadrolara destek vermemiz gerekiyor. Gençlik kolları olarak heyecanımız, vatan sevgimiz ve hizmet aşkıyla yoğurduğumuz emeğimiz, büyüklerimizle birlikte olacaktır. Bizim çaba ve gayretlerimiz için meydan 29 Mart günüdür. Tek vücut olup merkez ve çevremizdeki tek parti olarak gördüğümüz kendimizi aşmalı ve bir önceki seçimlerdeki rakamları geçmeliyiz. Türkiye'de de yüzde 47'yi geçmeliyiz ki önümüzün de geleceğimizin de ak olacağını cümle alem tarafından bilinsin" dedi.
Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini ve hem içte hem de dışta önemli sınavlar verdiğini kaydeden Ekşi, "Ülkemiz çok önemli bir süreçten geçiyor. Hem içte hem de dışta çok önemli sınavlar veriyoruz. Dışta 1929'daki büyük buhranla kıyaslanacak kadar derin bir ekonomik kriz, ecdadımızdan sonra bir türlü dinmek bilmeyen Ortadoğu sorunu ve soğuk savaş sonrası yeniden hareketlenen, içinde bulunduğumuz coğrafyayı da yakından ilgilendiren Amerika Birleşik Devletleri ile Rusya gerilimi. İçte ise aydınlatılmasında bugün bile zorlanan karanlık sayfaların açılmasına, karanlık manşetlerin atılmasına sebep olan Ergenekon davası var. Tam bu noktada halkımızın sağduyu ile iradesini ortaya koyacak ve mevcut meselelere bakış açısını sandıkta yansıtacağı 29 Mart mahalli seçimleri var. Gerek iç, gerek dış politikada partimiz ve hükümetimiz üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirmiştir. İç politika ile Türkiye hedeflerine doğru hızla yaklaşırken, şahsiyetli dış politikayla halkımızı ve dostlarımızı gururlandırıyoruz" diye konuştu.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise, gençlere nasihatte bulunup, hep iyiliğin yanında olmalarını isteyerek, "Biz iyiliği, doğruyu tutarsak ve onun temsilcisi olursak, bu millet ile bu devlet kazanacak. Bizde zaten bu mücadelenin, bu gayretin içerisindeyiz. Bu mücadeleyi uzun uzun anlatmayacağım. Ama kısaca anlatmak gerekirsek çalıştım, dosdoğru ve Allah rızası için çalıştım. Çalışmakla yetinmedim hırsızlarla ve kötülerle savaştım. Hep işin zahmet tarafından aldım ve külfetini çektim. Bugünde şükürler olsun bereketli bir ortama doğru girdik ve tüm Türkiye'de artık Kayseri konuşuluyor" dedi.
Toplantının ardından, yaklaşık 100 kişilik grup, giydikleri ve üzerinde 'Ak Elçiler' yazan yağmurluk ve kollarına taktıkları çantalarıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajının yer aldığı mektupları halka ulaştırmak için yola çıktılar.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html