Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

28 Şubat 2009 Cumartesi

SAADET PARTİSİ TARAFINDAN KAHVALTI DÜZENLENDİ BARTIN / BARTIN MERKEZ

Saadet Partisi (SP) Bartın Belediye Başkan adayı Fikret Ercan, basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Ercan, Milli Görüş'ün Bartın'ın sorunlarını ortadan kaldıracağını söyledi.
SP tarafından düzenlenen kahvaltıya SP İl Başkanı Ünal Yurtbay, SP Bartın Belediye Başkan adayı Fikret Ercan, SP İl Genel Meclisi adayı Yaşar Sinoplu, SP İl ve İlçe teşkilatı üyeleri ile basın mensupları katıldı. SP Bartın Belediye Başkan adayı Fikret Ercan, "Elimizden geldiği kadar çalışmaya, halkımıza doğruları anlatmaya çalışıyoruz. Saadet Partili hiç kimseden asla bir yalan duymayacaksınız. Siyaset 3 nedenle yapılır. Birisi komisyon. biri misyon bir diğeri ise vizyon için. Komisyon rant içindir. Misyon 'desinler' içindir. Diğeri ise bizim önemsediğimiz vizyondur. İdealleri olan insanların yapabileceği iştir. Milli Görüşün temel hedefi, yaşanabilir bir Türkiye, yeniden bir Türkiye ve yaşanabilen bir Dünyadır. Bunları icraatlarımızda geçmişten bugüne kadar net bir şekilde ortaya koyduk. Geçmişte yaptıklarımız ortadadır. Biz yapalım dedik ve yaptık. Bizden sonra ise bizden ayrılan ve parti kuran arkadaşlarımızı halkımız bizden sanarak onlara destek verdi. Saadet Partisinin 550 belediyesinin hiç birinde 'Şunlar yolsuzluk yaptı, tutuklandı' diye bir şey duymadık ve bundan sonra da duymayacaktır. Saadet ve diğerleri vardır. Halkımızın bu seçimde Saadet Partisine yönelişi var. İnsanların yüzü bize bakınca gülüyor. yüzü gülen bir vatandaş göremiyoruz. Nereye gidersek gidelim herkesin yüzünde bir asıklık var. Bunun sebebi maddi durumların her geçen gün bir yerlere doğru gitmesinden kaynaklanıyor. Biz emekli, çalışan ve memurlara önemli zamlar yaptık. Halk bunları unutmadı ve yüzümüze bakınca gülüyor" dedi.
SP Bartın Belediye Başkan adayı Fikret Ercan, 29 Mart yeril seçimlerinde halkın kendilerini tercih etmesi halinde Bartın'ın güzel bir kent yapacaklarını sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html