Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

23 Şubat 2009 Pazartesi

kadir topbaş tekrar başkan!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kâğıthane'de esnaf ziyaretlerinde bulunarak, vatandaşların sorunlarını dinledi.
23 Şubat 2009 20:37

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, seçim çalışmalarını Kâğıthane'de sürdürdü. Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve Milletvekili Nejat Birinci ile beraber esnaf ziyaretlerinde bulunan Topbaş, vatandaşların da sorunlarını dinledi. Seçim otobüsüyle yola çıkan Topbaş, yol boyunca sevgi gösterileriyle karşılaştı.

Topbaş, daha sonra Kâğıthane'de Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yaptı. Burada vatandaşlara seslenen Topbaş, "AK Parti olarak Türkiye'de siyasi partilerin demokratik süreçteki yarışlarının düzgün olmasını arzu ediyoruz. Birbirini rencide etmeyen, sataşma olmayan, iftira atmayan, gerçekleri konuşan, projelerin anlatıldığı bir siyaset. Bu olmadan halkı karşı karşıya getiriyorsunuz, kamplara bölüyorsunuz" dedi.

Kâğıthane'de Topbaş'ın yolunu kesen bir vatandaş, "İstanbul böyle hizmet görmedi. Çok teşekkür ediyoruz. Çok teşekkür ediyorum. 60 senedir buradayım, İstanbul böyle hizmet görmedi. Hepimiz arkadaşlarla çalışacağız. Buradan ben 12 dakikada Zeytinburnu'na gidiyorum. Allah hayırlı çalışmalar versin size" diye konuştu.
Topbaş, sözlerinden ötürü vatandaşa teşekkür ederek, hizmetlerin devam edeceğini söyledi.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html