Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

17 Şubat 2009 Salı

BAŞAKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AV. MEVLÜT UYSAL BAHÇEŞEHİR'DEKİ STK'LAR LA BİR ARAYA GELDİ İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR

Bahçeşehir City Club'ta düzenlenen toplantıda ilk konuşan Başakşehir Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Selim Köroğlu, Bahçeşehir'in STK'ları ve yerel medyasıyla ikinci kez bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Köroğlu konuşmasında; ''ilk toplantıda endişeli olduğunuz konulardaki fikirlerinizden uzaklaştığınızı ve Başakşehirli olma fikrinin artık sizlerde tedirginlik ve endişe oluşturmadığını görmekteyim. Daha önce bu konuda çok gergin ve sıkıntılı görünüyordunuz. Bu ikinci buluşmamızda, Başakşehir'li olma fikrini benimsediğinizi ve herhangi bir endişenizin kalmadığını gördük'' diye konuştu.

“YENİ GELİŞEN BÖLGELER DE BAHÇEŞEHİR DÜZEYİNE ÇIKARTILACAK”

AK Parti Belediye Başkan Adayı Av. Mevlüt Uysal da yaptığı konuşmada ''3 ayrı şehir yapısı bir araya getirilip yepyeni bir düzende birleşti. Önümüzdeki dönemde 3 bölge birleştirilip, yeni gelişen bölgeleri de Bahçeşehir düzeyine çıkartmak için çalışacağız. Başakşehir ve Bahçeşehir bölgelerine sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışı ile hizmet vereceğiz. Yaptırdığımız anketlerde gördüğümüz sonuç Bahçeşehir'in en büyük sorununun ulaşım, güvenlik ve okul yetersizliği olduğuydu. Bu sorunların giderilmesi için çaba harcayacağız'' dedi.

“BAHÇEŞEHİR BELEDİYE BİNASI KALACAK”

Bahçeşehir Belediye binasının yerinde kalıp hizmet vermeye devam edeceğini söyleyen Av. Mevlüt Uysal ‘’Kaymakam bey haftanın belli günlerinde Bahçeşehir’deki yerinde belli günlerde ise Başakşehir de ki yerinde hizmet verecek. Milli Eğitim Müdürlüğü Bahçeşehir’de kuruluyor.

“STK’LARIN FAALİYETLERİNİ SERGİLEME ALANLARI OLUŞTURACAĞIZ”

Konuşmasında STK’lara çok önem verdiğini belirten Av. Mevlüt Uysal ‘’STK’ların yaptıkları faaliyetlerini sergileyecekleri alanları kültür merkezleri aracılığı ile yapacağız. Böylelikle STK’lar her türlü faaliyetlerini kolaylıkla duyurabilecek. Kent konseyleri çok önemli. Belediyeyi devir alır almaz kent konseyleri oluşturup, periyodik olarak toplantılar düzenleyeceğiz. Bu toplantılarda alınan kararları hayata geçirmek için çok ciddi çalışacağız” dedi.

“İŞİMİZ HİZMET GÜCÜMÜZ MİLLET”

Bahçeşehir İlçesi’nde ki 3 ayrı bölge nedeniyle farklı insan profillerinin çıktığına değinen Av. Mevlüt Uysal “Herkesin her profilden akrabası vardır. Muhafazakâr, liberal, zengin fakir gibi. Hastalıkta, sağlıkta, düğünde cenazede, birlikte olabiliyorsak yaşamın içinde neden birlikte olamayalım. Bu konuda uyumu sağlamak için biz idarecilere çok fazla görev düşüyor. Bunun için diyoruz ki işimiz hizmet gücümüz millet. Sen Türkiye’sin büyük düşün” diye konuştu

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html