Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

17 Şubat 2009 Salı

YEREL SEÇİME DOĞRU

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "Krizde esnafımızı yalnız bırakmayacağız. Esnafımızın isteklerini emir telakki ederiz "dedi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, "Gidilmedik hiçbir muhtarlık, ziyaret edilmedik hiçbir esnaf, dinlenmedik tekbir vatandaş kalmayacak" sloganıyla seçim çalışmalarına devam ediyor. Menderes Türel, Muratpaşa Belediye Başkan adayı Orhan Tolunay ile birlikte Soğuksu Mahalle muhtarını ve esnafını ziyaret etti. Ziyarette halkın yoğun ilgisiyle karşılanan Türel, mahallenin ve esnafın sorunlarını dinledi.
Ziyarette Soğuksu Mahalle Muhtarı Mustafa Aydın'ın pazar yerinin yıkılması nedeniyle Soğuksu halkının mağdur edildiğini belirtmesi üzerine Menderes Türel, "Belediye başkanlarının görevi çözüm bulmaktır. Pazar yerini kamulaştırabilirdi. Pazarın yıkılması Soğuksu halkını rencide etmiştir. Eğer bir sıkıntı varsa, mülkiyet sorunu çıkmışsa Muratpaşa Belediye başkanın bu sorunu çözmesi gerekirdi, çözüm üretmeden yıkmak sorunu gidermez" diye konuştu.
Menderes Türel ile birlikte ziyarette bulunan Muratpaşa Belediye Başkan adayı Orhan Tolunay ise seçilmesi halinde, tüm kamulaştırma işlerini bitireceklerini ve pazar yerlerinin üstlerini kapatarak modern yerler haline getireceklerini belirtti.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html