Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

21 Şubat 2009 Cumartesi

terörist kılıçdaroğlu

Bülent Ecevit, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını neden reddetti? İşte içinde "PKK" da bulunan Kılıçdaroğlu hakkında çok ağır bir iddia. AKP'li Nihat Ergün, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Kılıçdaroğlu hakkında ilginç iddialarda bulundu. PKK'ya yardım yaptığı, evinde barındırdığı raporlarla tescilli olan Dr. Muzaffer Irmak'ın başhekimliği konusunda yıllarca direnç gösterdiğini belirtti.

Ergün, "Bu noktalar, Sayın Ecevit tarafından da bilindiği için, büyük ihtimalle 1999'daki seçimlerde DSP'den adaylığı reddedildi." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun "dürüstlük havarisi" haline getirilmesinin doğru olmadığını dile getiren Ergün, SSK genel müdürü olduğu 1992-1994 yıllarında, eski hükümlüleri kuruma alma adı altında işe aldığı isimleri tek tek saydı: "Ali Uludağ, Dev-Yol militanı; Medet Kalkan, Halkın Kurtuluşu Örgütü militanı; Habip Gürsel Güral, silahlı örgüt kurmaktan mahkum; Hasan Ertürk, Dev-Yol silahlı devrim birlikleri üyesi, Mehmet Ardıç ve Behlül Karataş, Halkın Kurtuluşu Cephesi üyesi..." Ergün, Kılıçdaroğlu'nun atadığı akrabalarının isimlerini de tek tek saydı: ''Ecevit, Elvan, Hülya, Meryem, Ümmühan Karabulut gibi şahıslar Kılıçdaroğlu'nun 1. derecede akrabalarıdır, bu kişileri 1998'de işe almıştır. Yine SSK'a işe alınan Filiz, Gülbin, Nagehan Gündüz isimli kişiler de annesi Yemoş Gündüz tarafından akrabaları oluyor."

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html