Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

9 Şubat 2009 Pazartesi

AK PARTİ BATMAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI STK'LARDAN DESTEK İSTEDİ

AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Ziver Özdemir, Batman'daki sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek seçim sürecinin demokratik geçmesi için destek istedi.
Mazlum-Der'i ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Ziver Özdemir, "İşimiz hizmet, gücümüz hizmet içindir" dedi. Başkan adayı Özdemir, Batman'daki bütün sivil toplum örgütlerinin 29 Mart yerel seçimleri için birlik olmaları ve desteklerini beklediğini belirterek, "Yerel yönetimler seçimi ile ilgili bölgemizin bir hassasiyeti var.Türkiye'nin genelinde seçime girmek isteyen siyasi partiler olabilir. Bizim ideolojimiz, fikrimiz bu yerel seçimlerde halkımıza nasıl bir hizmet yapabileceğimizle ilgilidir. Sayın
başbakanımız da özellikle seçim startıyla aday adaylarını tanıtma programında da bunu dile getirdi. İşimiz hizmet, gücümüz hizmet içindir. Biz hizmet için varız, desteği de halkımızdan insanımızdan isteyeceğiz. Kendimizi anlatacağız ve bütün insanlarımıza ulaşmaya çalışacağız. Tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.
Mazlum-Der Batman Şube başkanı Murat Çicek ise, Seçimlerin barış içinde geçmesini dilediğini belirterek, "Yerel seçimlerin memleketimiz için hayırlı uğurlu olmasını ve barış içinde geçmesini istiyoruz. Önümüzde zor bir süreç var. Bu süreç biz insan hakları örgütü olarak diğer sivil toplum kuruluşları olarak bizim en çok önemsediğimiz ve öncelik verdiğimiz bir husus var ki o da sorumluluk sahibi makamların ve siyasilerin şiddet temelli söylemlerden uzak durması ve daha barışçıl bir şekilde seçim geçirmemiz için bu amaca hizmet etmeleridir" dedi.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html