Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

9 Şubat 2009 Pazartesi

AK PARTİ ÇİĞLİ ADAYI ÖMÜR KABAK'TAN SANDIK GÖREVLİLERİNE UYARI

AK Parti Çiğli belediye başkan adayı Ömür Kabak, "Seçim sandıkta kazanılır" diyerek, AK Parti sandık görevlilerine atılan oylara sahip çıkmalarını istedi. AK Parti Çiğli İlçe Teşkilatı'nın Çiğli Bakırcılar Düğün Salonu'nda düzenlediği sandık görevlileri eğitim seminerine katılan Ömür Kabak, sandık görevlileri ve müşahitler e sandığa sahip çıkın çağrısında bulundu. Eğitim toplantısında konuşan Ak Parti Çiğli Belediye Başkan Adayı Ömür Kabak "Seçim sandıkta kazanılır" diyerek sandık görevlilerinde bulunması gereken vasıfları saydı.
Sandık görevlileri ve müşahitlerin demokrasi adına o gün büyük bir fedakarlık yapacaklarını, ancak bunun yanında bilgili olmanın da gerekliliğine değinen Ömür Kabak, "Ne yapacağınızı, kuralları, haklarınızı bilmeden fedakârlık işe yaramaz. Biz burada bu eğitimleri vereceğiz. Üçüncü bir özellik de medeni cesaret olması gerekir.
Hakkımızı savunmak, doğru bildiklerimizi söyleyebilmek için medeni cesaretimiz tam olmalı" dedi. 8 Şubat 2009 tarihinden itibaren ilçe binasında mahalle mahalle 30'ar kişilik gruplara bire bir eğitim verileceğini bildiren Ömür Kabak, "Biz ne kadar iyi niyetli olursak olalım sandık başında sıkı durmazsak, anamızın ak sütü gibi helal oylarımıza sahip çıkmazsak harcadığımız emeğin, çalışmalarımızın halka bir faydası olmaz" diye konuştu. Bizim hileyle işimiz olmaz diyen Ömür Kabak "Bize atılacak oylara iyi sahip çıkmamız namus borcumuzdur. Sandık başında olabilecek yanıltmalara engel olursak bu bize yeter" diyerek sandıkta seçimden galip çıkacakları mesajı verdi. AK Parti Çiğli İlçe Teşkilatı seçim çalışmalarını son hızıyla sürdürüyor. Belediye başkan adayı Ömür kabak Çiğli'de açmayı planladıkları 25 seçim bürosundan 16. sını Balatçık mahallesinde açarken diğer seçim bürolarının da hazırlıklarının sürdüğünü bildirdi.
Açılışın ardından 20 araçlık konvoyla Balatçık halkını selamlayan ve Harmandalı mahallesinde esnaf ziyareti yapan Ömür Kabak mahalle sakinlerinin kendisini sıcak ve samimi karşılamasından memnun kaldı. Hafta sonu İzmir'de yaşanan soğuk hava ve sağanak yağmura karşın, özellikle Harmandalılı bayanların kapı önlerinde beklediğini gören Kabak, herkesin tek tek elini sıkarak hatırlarını sordu, Vatandaşların sıkıntılarını dinledi, "Durmak yok hizmete devam."dedi. Kalabalık bir ekiple ziyaretlerini sürdüren Ömür kabak'a Çiğli İlçe Kadın Kolları, Çiğli İlçe Gençlik Kolları ve diğer aday adayları da eşlik etti.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html