Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

11 Şubat 2009 Çarşamba

AK PARTİ KARABAĞLAR ADAYI TOPALOĞLU ESNAFIN DERDİNİ DİNLEDİ

Seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleriyle ara vermeden sürdüren Dr. Sıddık Topaloğlu, Karabağlar'da yapacaklarıyla esnafa rahat bir nefes aldıracaklarını söyledi.
AK Parti Karabağlar Belediye Başkan adayı Dr. Sıddık Topaloğlu, Hatay semtinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Bir türlü bitirilemeyen metro çalışmaları, zamanında toplanmayan çöpler ve otopark sorunlarıyla boğuşan esnaf Topaloğlu'na içini döktü. Bir süre önce metro çalışmalarını protesto ederek yürüyüş yapan esnafın haklı olduğunu söyleyen Topaloğlu, “ 2,5 kilometrelik metro hattını yıllardır bitiremediler. Hem esnaf hem de vatandaş burada mağdur olmuştur. Türkiye'nin en büyük şehirlerinden İzmir'e bu yakışmıyor. Eskiden herkes Hatay'da oturmak isterdi, çünkü İzmir'in en güzel yerlerindendi. Halkımız bize inansın, güvensin. AK Parti, İzmir Büyükşehir Belediyesini kazanırsa biz bu metroyu bitiririz. Esnafımızın dükkanın önüne konulan çöp bidonlarını alırız, otoparklarını da yapar hizmeti ayağına kadar getiririz. Herkes şundan emin olsun ki, İzmir'e hak ettiği değeri vereceğiz” diye konuştu.
Hatay esnafını tek tek dolaşarak dertlerini dinleyen hem de destek isteyen Topaloğlu'na ilgi de büyüktü. Dertlerini, isteklerini aktaracakları yetkilileri yıllardır karşılarında görememekten şikayet eden esnaf, bir belediye başkan adayını karşısında görmekten oldukça mutlu oldu. Vergilerini zamanında ödemekten kaçınmadıklarını Topaloğlu'na aktaran esnaf, Vergileri zamanında veriyorsak hizmeti de zamanında almak istiyoruz. Metro çalışmaları esnafı bitirdi. Kiralarımızı ödeyemiyoruz. Dükkanını kapatan arkadaşlarımız, dostlarımız işportacılık yapmaya başladı. Bizi bu hale düşüren yetkililer nerede?' diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html