Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

17 Şubat 2009 Salı

BAŞKAN ADAYLARI MAYDAER VE ALTEPE'DEN ÜRÜNLÜ İLE ALAADDİNBEY'DE İMAR SÖZÜ

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, Osmangazi Belediye Başkanı ve AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe ile birlikte Ürünlü Mahallesi'ni ziyaret etti. Çok sayıda partilinin de katıldığı ziyarette, başkan adayları Maydaer ve Altepe, kıraathanelere uğrayarak vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Başkan adayları, esnafı da ziyaret ederek yerel seçimler için destek istedi. Özellikle imar konusunda sıkıntı yaşadıklarını dile getiren vatandaşlar, toprakları olmasına rağmen değerlendiremediklerinden şikayet etti. Daha sonra vatandaşlara seslenen Başkan Adayı Maydaer, daha iyi hizmet için göreve gelmek istediklerini belirtti. Artık Nilüfer'i de AK Parti belediyeciliğiyle tanıştırmak istediklerini söyleyen Maydaer, "Bu yüzden sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Sizler teveccüh eder ve destek verirseniz, bizler de AK Parti belediyeciğilini getireceğiz. Sürekli çağdaş Nilüfer deniliyor. Ancak biz Nilüfer'in her yerinin eşit şekilde hizmet alamadığını savunuyoruz. Ürünlü, Aladdinbey, Minareli Çavuş, Kocaçukur, Çamlıca ve Işıktepe gibi yerler hizmetten yoksun kalmıştır. Buralarının alt yapılarının olmadığını, ulaşım probleminin çözülmediğini, gençlerin vakitlerini geçirebileceği park ve spor alanlarının olmadığını gördüğümüzde Nilüfer'e çağdaş demek mümkün müdür? İnşallah bundan sonra Recep Altepe'nin de desteğiyle her yeri çağdaş hale getireceğiz" dedi.
AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe ise seçimlere az bir süre kaldığını hatırlatarak, "Artık Ürünlü de bizim hizmet alanımızın içerisine giriyor. Bir seçim dönemindeyiz. Buralara sürekli siyasetçiler geliyor. Buralarda birçok vaatler sıralıyorlar. Daha sonra vaatler tam yerine gelmediği için iktidarlar sürekli değişiyor. Artık bu dönem değişik ve diğer partilerin işleri zor" diye konuştu.
İlk defa bir ilçe belediye başkanının ilk dönemde Büyükşehir'e aday gösterildiğinin altını çizen Altepe, "Hizmetlerimizi artık Nilüfer'de, Yıldırım'da, Kestel'de, Gürsu'da, Gemlik'te, Mudanya'da ve her yerde göstereceğiz. Bunun için bizler aday gösterildik. Bizler zaten sizden biriyiz. Her zaman da sizlerle birlikte olacağız. Ürünlü artık Büyükşehir belediye başkanını her zaman içerisinde görecek. Belediye Başkan adayımız Işıl hanım ile en iyi hizmetleri yapacağız. Ürünlü'nün değerlerine de sahip çıkacağız. Bunlara yıllardır hazırlık yapıyoruz. Bursa'nın değerlerini biliyoruz. Bizim işimiz hizmet, gücümüz millet, arkamızda da hükümet var" şeklinde konuştu.
Başkan adayları daha sonra Alaaddin Bey mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Ürünlü mahalle sakinleri gibi imar konusundan dert yanan vatandaşlar, Bursaspor'a yaptırılan tesisin ismininde değiştirilerek 'Alaaddinbey' yapılmasını istedi. Mahallenin bayanları ile buluşan Maydaer de büyük ilgi gördü. Mevcut Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'den yana dertli olduklarını söyleyen kadınları, mahallelerine hizmetin söz verilmesine rağmen getirilmediğini vurguladı. Bayanların dertlerini dinleyen Maydaer, son 10 yıldır hizmetin belirli yerlere götürüldüğünü kaydetti. İmar konusunda bir de müjde veren Maydaer, "Seçilir seçilmez büyükşehir ile birlikte imar probleminiz bitiyor. Size en büyük müjdem budur. Kocalarınıza da 'Başkan bize söz verdi' diyebilirsiniz" dedi.
Bir kıraathanede vatandaşların dertlerini de dinleyen Maydaer, büyükşehir adayı Altepe'den de 1/25000'liklerin revizyonu ile ilgili söz alarak mahalle halkına müjdeyi verdi.




Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html