Son anketler,adaylar,2011,,anket sonuçları,il il milletvekilleri,aday isimleri,Son anketler,seçim sonuçları

17 Şubat 2009 Salı

BAYRAKLI ADAYI SELİM GÖKDEMİR KENDİNDEN EMİN İZMİR / BAYRAKLI

AK Parti, 40 yıldır belediyecilik hizmetlerinden yoksun kalmış Bayraklı'yı 5 yılda çağdaş bir kente dönüştürerek, İzmirlileri AK Belediyecilik ile tanıştırmak istiyor. Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Selim Gökdemir'in bu hedefi gerçekleştirecek en doğru isim olduğunu söyledi.

BAYRAKLI ADAYI SELİM GÖKDEMİR KENDİNDEN EMİN

17.02.2009 11:43:29




Türkiye genelinde yerel yönetimlerdeki başarısı tescillenmiş olan AK Parti, AK Belediyeciliğin güzel bir örneğini Bayraklı'da sergilemek istiyor. İzmir'in iki yeni ilçesinden biri olan Bayraklı, gelişme potansiyeli ile dikkat çekiyor. Bayraklı, İzmir'in yeni kent merkezi seçilen Turan Bölgesi'ni sınırları içerisinde bulundurması ve belediyecilik hizmetleri açısından bakir bir bölge olması ile çağdaş kentleşme açısından iyi bir uygulama alanı oluşturuyor. İzmirli'lere Ak Belediyeciliği daha yakından tanıtmak isteyen AK Parti, bu nedenle ilçeye büyük önem veriyor. Ak Partili bakan ve milletvekilleri de bu yüzden AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Selim Gökdemir'i seçim çalışmalarında yalnız bırakmıyor. Bayraklı'da faaliyet gösteren Trabzon Ağasarlılar Derneği'nin davetine Gökdemir ile birlikte katılan Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, 29 Mart yerel seçimlerinin Bayraklı için farklı bir anlam taşıdığını söyleyerek, “Hükümetimiz 6 yılda 46 yeni ilçe kurdu. Diyebilirim ki; bunlardan ilçe olmaya en layık ikisi de Bayraklı ile Karabağlar'dır. Bu noktada benim en büyük ümidim, Bayraklı Belediye Başkan Adayı olan arkadaşımızın bugüne kadar gösterdiği başarılardır. Tutuğu her işi koparan Selim Gökdemir, imarda, inşaatta, kent planlamasında fevkalade başarılıdır. Arkadaşımızın bütün gücünü, Bayraklı'nın çağdaş bir kent olarak yeniden imarında kullanacağına inanıyorum” diye konuştu. Bayraklı'nın İzmir'in en güzel noktasında yer almasına karşın layık olduğu hizmetleri alamadığını da ifade eden Gönül, “Bu nedenle Bayraklı bugün layık olduğu yerde değil. Öyleyse Bayraklı onuruna yakışır şekilde hareket edecek ve önümüzdeki 5 yılda hak ettiği yere gelecektir. Biz de hükümet olarak bundan sonra Bayraklı'ya her türlü yatırımımızı arttıracağız.”dedi.
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Taha Aksoy, AK Parti olarak İzmir'in mevcut haliyle kalmasına ve sıradanlaşmasına izin vermeyeceklerini belirterek, “İzmir öncü olmak zorundadır. Nereli olursak olalım, hepimiz içinde yaşadığımız İzmir'i hep birlikte kalkındıracağız ve hak ettiği yere getireceğiz” dedi. 29 Mart'ın bir demokrasi şöleni olacağını vurgulayan Aksoy, şöyle devam etti, “Ama 29 Mart'ta bir şeyi daha kutlayacağız, Bayraklı'nın kendi başına ayakta duran, kalkınmasını sağlayan, ileriye doğru koşan bir ilçe olmasını da kutlayacağız. Bayraklı artık kendisini yöneten, önceliklerini kendisi belirleyen, kendi imkanlarını kendisi için kullanan bir ilçe olacak. İnanın İzmir'in en hızlı kalkınan ilçesi Bayraklı olacak. İzmir'de kalkınmanın bayraktarlığını da Bayraklı yapacaktır. Bunu gerçekleştirecek nitelikte bir adayımız olduğunu da biliyorum. Selim Bey, mutlaka bunu başaracak, biz de onunla el ele olmaktan büyük gurur duyacağız”
AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Selim Gökdemir de burada yaptığı konuşmada, Bayraklı'ya hizmet etmeye talip olduğunu ifade ederek, “Yakın bir gelecekte, 29 Mart'ta bir seçim var. Bu seçimin farklı bir özelliği var, bu Bayraklı'nın ilçe olarak katıldığı ilk seçimdir. Maalesef hem İzmir hem de güzel ilçemiz Bayraklı, bugüne kadar hak ettiği hizmetleri alamamıştır. 29 Mart'ta tercihiniz bizden yana olursa, Bayraklı'yı İzmir'in en güzel ilçesi yapmak üzere yola çıkacağız” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Etiketler

sayaa

yükleme oyunları seçim sonuçları
 
sayfa_f1d9fabdd31b3d2d.html